Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dnia 16.12.2016 o 08:52, Zajac Poziomka napisał: (Vass MTO) @Zajac Poziomka, powiedz proszę, że te buty się tak błyszczą po wyjęciu z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 2 minuty temu, musa19 napisał: @Zajac Poziomka, powiedz proszę, że te buty się tak błyszczą po wyjęciu z pudełka Prawie. Dałem jedną warstwę pommadiera wszędzie poza noskami i jedną cieniutką warstwę wosku na noski. Generalnie już wersja pudełkowa błyszczała się bardzo porządnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Mosze - bardzo ładne trzewiki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 19 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Z zeszłego tygodnia C&J 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 U mnie dzisiaj każualowo, ale w różnych kliamatach kolorystycznych: ...brązy z Kielmanem i niebieskości z Vass'em 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 18 minut temu, Whitesnake napisał: niebieskości z Vass'em Bugatti widzę dojechało... no to ja czekam na swoją wołgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dzisiaj to tornister od @Skalpel zrobił całą robotę. Krokiety były tylko tłem . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dnia Thursday, December 15, 2016 o 23:21, Tanatos70 napisał: Kota nie ma. ale są za to świąteczne kozły (widoczne w tle pomiędzy kalesonami) . AS dla J.Crew (takie same jak te, co na bazarku sprzedaje kolega @Miro): Pewnie Miro zaraz sprzeda swoje buty po takiej prezentacji i rekomendacji od jednego z najwiekszych oredownikow trzewikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Narazie tylko jeden but na sobie. Świeżo wyciągnięte z pudełka. Co sądzicie o przyszwie? Rozwarcie jest dość spore, ale buty mega wygodne i podobają się. Pytanie co z estetyką. Czy przyszwa się zejdzie, bo jakoś trochę wątpię ;< Kolejna sprawa - czy to na prawidłach to pleśń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Estetycznie słabo niestety... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 52 minuty temu, JDC napisał: Narazie tylko jeden but na sobie. Świeżo wyciągnięte z pudełka. Co sądzicie o przyszwie? Rozwarcie jest dość spore, ale buty mega wygodne i podobają się. Pytanie co z estetyką. Czy przyszwa się zejdzie, bo jakoś trochę wątpię ;< Kolejna sprawa - czy to na prawidłach to pleśń? Ad. 1. Nie zejdzie się i wygląda to mało estetycznie. Ad. 2. To nie jest pleśń - wprost przeciwnie. To najprawdopodobniej środek do fumigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 32 minuty temu, Whitesnake napisał: Ad. 2. To nie jest pleśń - wprost przeciwnie. To najprawdopodobniej środek do fumigacji. Uff, uspokoiłeś mnie. Buty przeleżały w InPoście 5 dni (weekend) stąd moje obawy. Co do przyszwy - nie znalazłem w tym budżecie niczego podobnego niestety i dlatego się zastanawiam. Swoją drogą otrzymałem info, że te buty są szyte w tęgości podobnej do Berwicków, a okazuje się, że wyglądam w nich jakbym miał bardzo wysokie podbicie - efekt "rozsadzania" od wewnątrz. Może jest jakiś inny sposób sznurowania, który poprawiłby nieco ten efekt ? P.S. Wiem, sam siebie próbuję oszukać, ale obecnie nie mam nawet na co wymienić ich na klasycznebuty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 1 minutę temu, JDC napisał: Może jest jakiś inny sposób sznurowania, który poprawiłby nieco ten efekt ? P.S. Wiem, sam siebie próbuję oszukać, ale obecnie nie mam nawet na co wymienić ich na klasycznebuty.pl Nie ma na to sposobu, trzeba oddać i czekać na wyprzedaże. Styczeń się zbliża, a to dobry miesiąc na zakupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 G&B 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 22 godziny temu, Whitesnake napisał: Nie ma na to sposobu, trzeba oddać i czekać na wyprzedaże. Styczeń się zbliża, a to dobry miesiąc na zakupy. Tak też zrobię. A może by tak oddać, "zamrozić" pięniadze ze zwrotu i w styczniu dołożyć parę stówek i Yanki wziąć. Widać, że i mi udziela się nieoficjalne motto forum Ok kończe offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Yanko to niestety nie są buty na wysokie podbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 18 minut temu, Wodzu napisał: Yanko to niestety nie są buty na wysokie podbicie. Mierzyłem 436Y Cuero na 915 i 743 Burdoes/Navy też na 915 i wg zapewnień ludzi z Multirenowacji przyszwa zeszłaby się na 100% nie wiem jak trzewiki, no ale nawet jeśli to zawsze zwrot/wymiana wchodzi w grę. EDIT: Swoją drogą nigdy nie uważałem, że mam wysokie podbicie, może jedynie nieco wyższe, a tu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 Jeśli mierzyłeś Yanko, to zmienia sprawę. Co to za buty ze zdjęcia wyżej tak swoją drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2016 15 minut temu, Wodzu napisał: Jeśli mierzyłeś Yanko, to zmienia sprawę. Co to za buty ze zdjęcia wyżej tak swoją drogą? Wg sklepu klasycznebuty.pl - La Zine, a wg nazwy na podeszwie - La Zigne. Żadnego info nie znalazłem na ich temat, ale marka hiszpańska sądząc po tym co jest napisane na pudełku. Robią naprawdę dobre wrażenie, żadnych plam, otarć czy innych mankamentów, które czasami zgłaszają forumowicze w Berwickach czy Gordonach. Bardzo wygodne, zero ocierania na pięcie, a nie jak w Berwickach, z którymi męczyłem się 2 miesiące, chociaż warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 21 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 Wyszczotkowany cordovan(bez pasty) i niewyszczotkowany po 1 wyjściu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MatC Napisano 21 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 Na początek chciałbym się przywitać, jako nowy użytkownik forum. Dzień dobry wszystkim! Do tej pory tylko czytałem i starałem się czegoś nauczyć. Już czas żeby się ujawnić. Na tą chwilę wystarczyło mi odwagi, aby pokazać tylko buty. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi