Whitesnake Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 2 godziny temu, maciato napisał: @Whitesnake Strasznie stary był chyba ten cielak? Tyle zmarszczek. 😉 Tak Specjalna hodowla. Najstarszy był od wewnętrznej strony... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 16 godzin temu, Whitesnake napisał: Wow! Dziękuję. Wymieniłem już sznurówki, ale na pewno spróbuję. Trzeba tylko pierwsza pentelkę zawinąć w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Wolverine 1000 Miles, w wersji Addison Brown-Tan. Chyba najbardziej dandy buty, jakie mam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 4 minuty temu, Velahrn napisał: Wolverine 1000 Miles, w wersji Addison Brown-Tan. Chyba najbardziej dandy buty, jakie mam. I jak można ocenić te Wolveriny? Warto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 13 minut temu, spiryt napisał: I jak można ocenić te Wolveriny? Warto? Moim zdaniem tak. Użytkuje je za krótko, by móc napisać recenzję, ale... Tak na szybko: skóra (Horween CXL) jest rewelacyjnej jakości, buty są wykonane solidnie i starannie (GYW made in USA), bardzo wygodne (szybciej się rozchodzą niż Red Wingsy). 385 USD (normalna cena) bym nie dał, ale to naprawdę dobre buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Dzisiaj 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 @Velahrn, W połączeniu z tym denimem - jest MOC! Napiszesz o nich coś więcej/wstawisz więcej zdjęć? (proszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 50 minut temu, Koval napisał: @Velahrn, W połączeniu z tym denimem - jest MOC! Napiszesz o nich coś więcej/wstawisz więcej zdjęć? (proszę) Wątek o Wolverine'ach jest tutaj. To ten model, tyle, że w innej wersji kolorystycznej. Buty kupiłem okazyjnie na ebayu w bardzo dobrej cenie, bo za 180 funtów (Wolverine Addison np. na zalando kosztuje 1900 zł). Na początku byłem pełen obaw (w końcu są bardzo fancy), ale rozwiały się one, gdy zobaczyłem je na żywo. Więcej zdjęć postaram się zrobić jutro, w dziennym świetle. P.S. Dżinsy to raw hemp denim (a konkretniej, pół na pół bawełna z konopią), Pike Brothers Miner Pants. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Kota nie ma. ale są za to świąteczne kozły (widoczne w tle pomiędzy kalesonami) . AS dla J.Crew (takie same jak te, co na bazarku sprzedaje kolega @Miro): 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 15 minut temu, Tanatos70 napisał: Kota nie ma. ale są za to świąteczne kozły (widoczne w tle pomiędzy kalesonami) . AS dla J.Crew (takie same jak te, co na bazarku sprzedaje kolega @Miro): Ładne na szczęście Miro ma inny rozmiar buta niż ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 (Vass MTO) 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 Dzisiaj piątek, więc luźny dzień, zatem wyjątkowo monki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 16 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 13 godzin temu, Tanatos70 napisał: Kota nie ma. ale są za to świąteczne kozły (widoczne w tle pomiędzy kalesonami) . AS dla J.Crew (takie same jak te, co na bazarku sprzedaje kolega @Miro): @Tanatos70, tak z ciekawości spytam - jak się sprawuje skórzana podeszwa tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 2 godziny temu, Miro napisał: @Tanatos70, tak z ciekawości spytam - jak się sprawuje skórzana podeszwa tym modelu? Wydaje się bardzo wytrzymała, ale ja przez ten rok co najwyżej z 6- 7 razy w nich wyszedłem i mogę tylko na tej podstawie stwierdzić, że zużywa się nieznacznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2016 Dodatkowe zdjęcia: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 L.L. Bean duck boots - najlepsze śniegowce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Przy niedzieli zaprzęgnięto konie, ale bardziej takie pociągowe niż wyścigowe : 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 18 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 @mosze, co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 4 minuty temu, Bartek 00 napisał: @mosze, co to za buty? Biedawassy - Carmina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 10 minut temu, mosze napisał: Biedawassy - Carmina. O ile nie kupowałeś na przecenie w Skoaktiebolaget, tylko w cenie regularnej, to za "biedawassy" zapłaciłeś więcej niż ja za "Wassy" z forumowego zamówienia (450 EUR za buty+prawidła). Tym niemniej te Carminy wyglądają super! W sumie to ja chyba mam "biedacarminy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Nie kupuję butów w cenie regularnej - za drogo. Ten model to dla mnie faktycznie modelowe trzewiki - nakładany nosek, minimum zdobień, zgrabne kopyto; można je założyć i do dżinsów, i do cięższego garnituru. Podejrzewam, że jakością skóry ustępują vass-om (skóra jest porządna, odpowiada klasie butów, ale specjalnych zachwytów nie budzi). Porażką okazały się sznurowadła - zmasakrowałem je przy pierwszym wyjściu - i te na zdjęciu są już nieoryginalne, niewiadomego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi