proceleusmatyk Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Damian ma 5 lat i pracuje w służbach specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Damian ma 5 lat i pracuje w służbach specjalnych Musiałby się jeszcze nie urodzić i już zacząć robotę w ramach jednej z tajnych misji sam odbierał swój poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 A wedle ZUSu i tak nie płaci składek od 10 lat, o czym poinformują dopiero na rok przed emeryturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 ubawiłem się miałem na myśli emeryturę prywatną, bo faktycznie nasze złodziejskie państwo nie daje jakichkolwiek gwarancji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.stawny Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Dzień dobry, dzisiaj takie: Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Ładne. Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.stawny Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Loding, ale nie pamiętam już, który model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Dzień dobry, dzisiaj takie: Chyba jednak Twoje stopy potrzebują butów o innej tęgości, bo te są zdecydowanie za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2012 Dzień dobry, dzisiaj takie: Chyba jednak Twoje stopy potrzebują butów o innej tęgości, bo te są zdecydowanie za małe. tez o tym pomyślałem widząc zdjęcie. Swoja drogą nie wiem jak idzie biznes z butami Lodinga w Polsce skoro oni mają kopyta bardzo wąskie, tylko tęgość E ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 4 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2012 piątek...Co to są za buty? Tricker`s Woodstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.stawny Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Chyba jednak Twoje stopy potrzebują butów o innej tęgości, bo te są zdecydowanie za małe. Jak to poznajesz? Szczerze przyznam, że nie uciskają mnie nigdzie, a i przy ich rozchodzeniu nie miałem żadnych problemów. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Po zasznurowaniu prawidłowo dopasowanych butów, obie części przyszwy powinny się schodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 United Nude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Panowie nie dajcie się nabrać na tę kiepską prowokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 W czym ta prowokacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 inne ujęcie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Co to za obcas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazzoliner Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Kolego, pośmialiśmy się ale już starczy, bo to jednak w oczy kole na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Wyglądają jak kowbojki, nawet abstrahując od dziwnego rozwiązania obcasów. Jak dla mnie ni w ząb, ni w oko. Nie wiem jak je sklasyfikować, ale na pewno nie jako elegancję, czy casual. Canadian tuxedo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.stawny Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Po zasznurowaniu prawidłowo dopasowanych butów, obie części przyszwy powinny się schodzić. Nawet w Linz'ach mi się nie schodzą, a one ponoć mają szerokie kopyto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Na samym początku użytkowania tak idealnie nie powinny, bo potem skóra często się lekko rozciąga po paru miesiącach i nie ma możliwości dociągnięcia sznurówek, tak by właśnie było idealnie Jednak racja, że na zdjęciu widać, że jednak za bardzo odstają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Jedna sprawa to szerokie kopyto, drugie wysokość podbicia w danym bucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 Nawet w Linz'ach mi się nie schodzą, a one ponoć mają szerokie kopyto... Linz'e to derby, tam mogą trochę odstawać, nawet moim zdaniem powinny, bo wtedy to lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi