flozbi Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Godzinę temu, musa19 napisał: Buciory, nie buty... Podobne do moich Crownhill Seattle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 18 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 C&J z "kurdybanu" w równie szlachetnym towarzystwie Niestrój Leatherwork Teczka to klasa sama w sobie, lepszej nie miałem 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Pomimo 14 h na nogach nadal błyszczą w roli głównej Berwick 3637 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Meermin. Pięknie się starzeją. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 @Zajac Poziomka im częściej wrzucasz zdjęcia tych Meerminów tym bardziej nie mogę się doczekać ich zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Szczerze je polecam. W ogóle według mnie Meerminy prezentują świetny stosunek ceny do jakości. Wiem że wielu forumowiczów nie podziela mojego zdania i narzeka na niedoróbki, ale ja z każdej mojej pary Meerminów, poza zamszowymi lotnikami, jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 19 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Yanko. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Schodząca się przyszwa w Crockettach jest zdecydowanie przereklamowana. Crockett&Jones Westbourn. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 9 godzin temu, Ataman napisał: Schodząca się przyszwa w Crockettach jest zdecydowanie przereklamowana. Crockett&Jones Westbourn. Nie prowokuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 G&B Havret (seconds). Nie są najpiękniejsze, ale nadspodziewanie wytrzymałe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 14 godzin temu, xkoziol napisał: Przepraszam, to jest jakieś schorzenie? Jak się nazywa? Nazywa się zapewne hipotonia. Ja tam kolegę @Hush rozumiem, bo sam np. zakładam rękawiczki jeszcze gdy wokół nikt nie zakłada a i mimo tego mam palce zimne jak u trupa. Oczywiście, zgodnie z ludowym porzekadłem "syty głodnego nie zrozumie" i stąd zapewne zdziwienie, że ktoś może być zmuszony odstawić buty na cieńszej podeszwie na pół roku do szafy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Zapewne nazywa się to: w butach na gumowej (podzelowanej) podeszwie jest mi przy niskich temperaturach cieplej. Guma lepiej izoluje i to chyba nie jest szczególnie odkrywcze. Moje ciśnienie krwi i napięcie mięśniowe jest w normie, zapewniam. Podobnie jak temperatura ciała. Wyedytuję dyskusogenny post, co by uciąć dalsze spekulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Ostatnie 3 zdjęcia wskazują na czarny czwartek.... ps.W stylu jazdy goofy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 20 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Carlosy kup mówili, monki mówili, bo przyszwa mówili, ale jesień idzie trzewiki muszą być mówili. No i wyszło takie coś. Carlos Santos, monki, trzewiki. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Ładne, co to za model? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 @Ataman też się nad nimi zastanawiam, świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 G&B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 @Ataman ładne, w końcu monki @eustachu znienawidzone G&B Levet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 2 godziny temu, Ataman napisał: Carlosy kup mówili, monki mówili, bo przyszwa mówili, ale jesień idzie trzewiki muszą być mówili. No i wyszło takie coś. Carlos Santos, monki, trzewiki. Bardzo ładnie się prezentują. Czy to ze sklepu Którego Nazwy Nie Można Wymieniać Albowiem Ma Bana i Bardzo Denerwuje Pana Administratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi