Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. irys Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Janki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @Aron, Na Twoim zdjęciu wyglądają zdecydowanie lepiej niż u Herringa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 3 minuty temu, Koval napisał: @Aron, Na Twoim zdjęciu wyglądają zdecydowanie lepiej niż u Herringa! Jak wszystkie buty, które sprzedają. Herring Shoes ma fatalne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Czy kolor języka zawsze był taki jasny, czy też nie był traktowany pastą? One są tak nie za równo barwione. Jeżeli chodzi o język to: Czy tak było od początku? Nie wiem, ale języka w nich nie pastowałem więc to może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał: Jak wszystkie buty, które sprzedają. Herring Shoes ma fatalne zdjęcia To prawda - wiedziałem, że Ktoś to napisze i w pierwszej trójce stawiałbym na Ciebie! Zastosowałem skrót myślowy - kojarzyłem ten konkretny model ze sklepu ale jakoś mnie nie 'urzekał'; po zobaczeniu zdjęcia @Aron wszedłem na stronę Herringa, żeby upewnić się, że to te same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @xkoziol czy to może nowe Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benyslookbook Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Czy kolor języka zawsze był taki jasny, czy też nie był traktowany pastą? Posmarowałem pastą i ściemniały. Nigdy nie pastowałem języków w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nie za piękna dziś pogoda... na szczęście Tetbury deszczu się nie boją 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: na szczęście Tetbury deszczu się nie boją Robię wszystko, żeby ich jednak nie kupować, a Ty swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 3 minuty temu, musa19 napisał: Robię wszystko, żeby ich jednak nie kupować, a Ty swoje... Ze wszystkich butów, które mam (a kilka par się już uzbierało...), Tetbury uważam za swój najlepszy zakup. Tylko dobrze je obejrzeć na żywo przed zakupem - nie wszystkim odpowiada dosyć wydłużone kopyto 348. Ale najprawdopodobniej "będzie pan zadowolony". @Whitesnake Piękne są te Vassy. Możesz przypomnieć jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: nie wszystkim odpowiada dosyć wydłużone kopyto 348. Mnie właśnie bardzo się podoba. Na tyle, żeby właśnie teraz, w natłoku różnych wydatków, wystrzegać się pokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 36 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Whitesnake Piękne są te Vassy. Możesz przypomnieć jakie to kopyto? To kopyto U, tylko dzięki MTO i specyficznemu szyciu jest trochę szersze w palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Teraz, Whitesnake napisał: To kopyto U, tylko dzięki MTO i specyficznemu szyciu jest trochę szersze w palcach. Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie kopyto będzie pasować do trzewików... jak patrzę na swoje lotniki to kopyto U wydaje mi się nieco zbyt charakterystyczne, dynamiczne, "ostre" i już byłem zdecydowany na kopyto F. Ale jak teraz zobaczyłem jak ładnie wyglądają Twoje casualowe buty na kopycie U, znów zaczynam mieć wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 U mnie bez zmian, bo to moje ulubione buty na jesień. W sztucznym świetle: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie kopyto będzie pasować do trzewików... jak patrzę na swoje lotniki to kopyto U wydaje mi się nieco zbyt charakterystyczne, dynamiczne, "ostre" i już byłem zdecydowany na kopyto F. Ale jak teraz zobaczyłem jak ładnie wyglądają Twoje casualowe buty na kopycie U, znów zaczynam mieć wątpliwości Miałbym opory przed trzewikami na takim kopycie, jest bardzo charakterystyczne i mocne w formie. Choć, może to tylko tymczasowa opinia, bo ostatnio zauważam u siebie odwrót od tak zdecydowanych kształtów. W tym sezonie jakoś najlepiej się czuję w klasycznych kopytach ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Mokre błoto warszawskie i suche - na razie - Kielmany, model Kaszalot. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 7 minut temu, Wuj napisał: Mokre błoto warszawskie i suche - na razie - Kielmany, model Kaszalot. Jakaś mała była ta kałamarnica, na zdjęciach makro blizny wyglądały gorzej @Whitesnake dokładnie tak samo myślałem... dopóki nie zobaczyłem Twojego dzisiejszego zdjęcia... i znów mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Gdańsk Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 kasztanowe klimaty 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 @Michał Gdańsk Bardzo ładne buty, tylko... nie zapewniłeś im odpowiedniej oprawy. Te brudne kafelki w prawym górnym rogu zdjęcia zdecydowanie nie korespondują z urodą butów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 dzięki! trochę wieje na Wybrzeżu, to nalot z kasztanowców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 As 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi