Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Scarosso 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka rewelacyjne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @blekit Dzięki! Z tym, że są rewelacyjne to bym polemizował, ale na pewno są całkiem fajne. I dobrze wychodzą na zdjęciach W cenach wyprzedażowych (tak do 160-170 euro) Scarosso to naprawdę warte rozważenia buty. Ja za moje zapłaciłem 140 euro (~600 złotych) w marcu zeszłego roku i w tej cenie to był świetny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @Zajac Poziomka Chodzi mi przede wszystkim o wygląd, o jakości trudno się wypowiadać na podstawie zdjęcia, a sam butów tej marki nie posiadam. Ale prezentują się zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dzisiaj brązowe monki Berwick 3637 (country calf) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Jaki krem i wosk stosujesz?U mnie wpadają w burgund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 7 minut temu, Jamjest napisał: Jaki krem i wosk stosujesz?U mnie wpadają w burgund Stosuję wosk i krem Famaco. Co do koloru to muszę sprawdzić po przyjściu do domu Napiszę zatem o tym później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 (edytowane) Panowie... co powiecie na małą odmianę w temacie? Dzisiaj buckinghamom towarzyszyły damskie barkery charlie. #niemojenogi Edit. Edytowane 5 Sierpień 2016 przez D.T. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @D.T. w barkery też się zmieściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Loake L1 256 Suede 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 @lupin Tak, mieszczę się w nich.. wiesz... miło mieć ten sam rozmiar. Ale w barkerach nie moje nogi. Dodałem odpowiedni hasztag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dzisiaj a'la@Whitesnake Sent from my iPhone using Tapatalk 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dzisiaj tak na szczęście już blisko domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 10 godzin temu, D.T. napisał: Panowie... co powiecie na małą odmianę w temacie? Dzisiaj buckinghamom towarzyszyły damskie barkery charlie. Patrzę na te Barkery, patrzę... patrzę... i nadal nie potrafię sobie odpowiedzieć na pytanie: co w nich jest damskiego? Loake bardzo ładne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 zapewne dziewczyna gdyby była pokazana w całości rozwiała by Twoje wątpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Patrzę na te Barkery, patrzę... patrzę... i nadal nie potrafię sobie odpowiedzieć na pytanie: co w nich jest damskiego? Loake bardzo ładne. Rozmiar? (sorry @waski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 Barker (spodnie się zmarszczyły przy schylaniu do zdjęcia haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 Żeby kolegi @Dan nie denerwować od rana, wstawiam zdjęcie butów dopiero wieczorem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 (edytowane) 21 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Patrzę na te Barkery, patrzę... patrzę... i nadal nie potrafię sobie odpowiedzieć na pytanie: co w nich jest damskiego? Loake bardzo ładne. @Zajac Poziomka Sam kształt kopyta jest inny chociaż ten uszedłby jako męski. Ogólnie proporcje są trochę inne, nakładany nosek jest krótszy w stosunku do męskich, same buty też są krótsze. Sam problem jest inny. Większość firm produkujących buty z dobrej półki kiedy oferuje buty damskie to jest to po prostu trochę zmieniona damska wersja butów męskich. Chlubnym wyjątkiem jest Carmina produkująca prawdziwe, ładne damskie buty (zwłaszcza na przepięknych obcasach kielichowych). Postanowiłem wrzucać od czasu do czasu zdjęcia co ciekawszych butów damskich partnerki (ona też wyraziła aprobatę)... tak dla odmiany Następne będą bardzo damskie, nie zawiedziesz się 17 godzin temu, Koval napisał: Rozmiar? (sorry @waski ) @Koval Ej.... to jest 6,5 UK ... to też mój rozmiar Edit: był zbędny podwójny cytat Edytowane 6 Sierpień 2016 przez D.T. zbędny wielokrotny cytat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 Czyli możecie się wymieniać? - 'Taki to pożyje...' -'Kochanie, widziałem super C&J na ebay-u w naszym rozmiarze; kupimy sobie?' ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 8 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Żeby kolegi @Dan nie denerwować od rana, wstawiam zdjęcie butów dopiero wieczorem Dzięki o litościwy :). Teraz nocka z nerwów zarwana :). A serio to niezmiennie mi się podobają. Są split toe derby różnych firm, ale te dla mnie mają idealne proporcje i kolor, który bardzo lubię. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 @KovalHahahaha, może to tak działać. Najbardziej żałuję że damskie Carminy są tak bardzo damskie bo też stoją w szafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 no Zając z każdym zdjęciem ładniejsze,; przepięknie "dojrzewaja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 7 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Dzisiaj bardziej damsko niż ostatnio... Carmina ;) #niemojenogi 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi