lupin Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 5 minut temu, KIERMAN napisał: Od jakiegoś czasu zaglądam do tego tematu coraz częściej tylko po to, aby zobaczyć, jakie koledzy macie dzisiaj spodnie na sobie. i jakie wnioski po tych obserwacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Najważniejszy to chyba ten, że jednak zdecydowana większość ciągle je jeszcze nosi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Tylko @Wodzu się wyłamuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Dzisiaj do pracy Carlos Santos 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Yanko w zamszu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Penny loafers dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Dzisiaj brat mnie odwiedził w swoich brogsach od Kielmana. Chyba zaszczepiłem w nim miłość do butów bespoke bo uwielbia swoje Vassy i Kielmany. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 @D.T. Jakiej firmy to lotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Dnia 21.07.2016 o 11:38, Koval napisał: @waski Ufff - już myślałem, że zostałeś ambasadorem SP! A dziś takie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 4 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Dzisiaj kolejne penny loafers Berwicka tym razem kolorze burgundowym model 9628 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Taka sytuacja. C&J 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Barker Northcote, Barker 386 Last 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 (edytowane) Dziś pierwszy raz na nogach skórzane loafersy z nowej linii KH - Lord. Edytowane 4 Sierpień 2016 przez Pablo84 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 7 minut temu, Pablo84 napisał: Dziś pierwszy raz na nogach skórzane loafersy. Zdradzisz jaki to dokładnie model, marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 59 minut temu, Ataman napisał: Taka sytuacja. C&J Taki drobiazg - chyba lepiej konsekwentnie sznurowac w "drabinke", bo ten sposob podkresla rozwarcie przyszwy. [przepraszam za brak polskich liter] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Taki drobiazg - chyba lepiej konsekwentnie sznurowac w "drabinke", bo ten sposob podkresla rozwarcie przyszwy. [przepraszam za brak polskich liter] Słuszna uwaga. Dziękuję bardzo. Nie wiem jak zawiązać w drabinkę (przy pięciu dziurkach), żeby nie było widać przeplotu pod spodem. Przy nie schodzącej się przyszwie jest to widoczne i mi się nie podoba/denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 @lupin już zedytowałem wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 52 minuty temu, Ataman napisał: Słuszna uwaga. Dziękuję bardzo. Nie wiem jak zawiązać w drabinkę (przy pięciu dziurkach), żeby nie było widać przeplotu pod spodem. Przy nie schodzącej się przyszwie jest to widoczne i mi się nie podoba/denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Dzięki, ale jeden koniec sznurowadła wychodzi z drugiej dziurki od góry, a drugi z pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 4 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Yanko MTO 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 4 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Barker Mahler, dość wiekowe, po remoncie u Szewca24 wszystkich Szewców;-) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Dzisiaj tassel loafers Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Po co kupiłem te buty na zawsze pozostanie dla mnie zagadką 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi