Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Herring blue suede tassel loafers Sent from my iPhone using Tapatalk 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 31 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Dzisiaj tassel loafers od Berwicka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Dnia 29.07.2016 o 17:06, Wodzu napisał: (Carlos Santos) Naprawdę ładne buty. Bardzo mi się podobają, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Na deszczową pogodę - Meerminy na gumowej podeszwie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 U nas zaś wyszło słońce, a ja lubię się obnażać (niestety coraz mniej mam ku temu okazji ): 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 @Tanatos, w innym dziale @Wuj sprzedaje coś, co może spowodować powstanie nowych okazji do obnażania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Jak jest co pokazać, to i obnażanie ujdzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 1 godzinę temu, Wodzu napisał: @Tanatos, w innym dziale @Wuj sprzedaje coś, co może spowodować powstanie nowych okazji do obnażania się. No jest pokusa , ale w takim wypadku zawsze przypominam sobie epizod z Woody Allena, który interpretuję po swojemu: nie we wszystkim dobrze wyglądamy : 1 godzinę temu, Hargin napisał: Jak jest co pokazać, to i obnażanie ujdzie na forum Dlatego będę kontynuował swoją ekshibicjonistyczną działalność, a jak przekroczę granice dobrego smaku to... op. cit. : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Nowy nabytek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Flozbi, widzę, że monki Bow-Tie doszły i pasują Wyglądają nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach Z.....do , jak rozmiarówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Po pastowaniu jest zdecydowanie lepiej. Rozmiarówka raczej standardowa. Moje w rozmiarze 42 czyli 8 zmierzyłem i mają wkładkę 28,2 cm. Tęgość między F a G. Buty od pierwszego założenia bardzo wygodne co nawet wzbudza u mnie podejrzenia bo zawsze na początku było gorzej. Może dlatego, że większość butów mam w rozm. 41,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 1 godzinę temu, secondhand_man napisał: Wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach Z.....do , jak rozmiarówka ? Modele przeze mnie posiadane też wyglądają lepiej na żywo niż na fotkach z Z... I jakość też - odpukać - jak dotąd bardzo ok. W innych wątkach to już powtarzałem, powoli staję się orędownikiem tej marki Flozbi, podoba mi się zestawienie butów, skarpet i spodni, kolorystycznie i fakturowo w moim guście - powściągliwie, ale ciekawie dla uważnego oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Jak można trochę poza tematem, to spodnie są jeszcze w h&m za całe 59,90zł. Wg mnie to chyba najlepiej wykonane spodnie z sieciówki jakie miałem, skład bawełna 65% i len 35%, mało się gniotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Właśnie miałem o nie spytać. Już ich szukam. Dziś odebrałem inne z HM, z przewagą lnu, przecena na 39 z 129 - są ok, niestety za wąski krój. HM czasem (b. rzadko) ma dobre spodnie, rok temu wyhaczyłem za 40 zł chyba z serii premium klasyczne wełniane szare garniturowe jakości całkiem ok. Dobra, bo zrobię OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Wracając do butów to byłem miło zaskoczony, że nie były nawet mierzone. Myślałem, że jak trafiłem na ostatni etap wyprzedaży (cena 396 zł) to będą ze zwrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 W sumie to chwilkę temu, w drodze na pewną uroczystość. Yanko. P.S. Długość spodni prawidłowa, jakoś się tak dziwacznie ułożyły do zdjęcia . Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 2 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 2 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 @Krzysiek_W, już po ŚDM U mnie tymczasem... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 2 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 21 godzin temu, Miro napisał: Właśnie miałem o nie spytać. Już ich szukam. Dziś odebrałem inne z HM, z przewagą lnu, przecena na 39 z 129 - są ok, niestety za wąski krój. HM czasem (b. rzadko) ma dobre spodnie, rok temu wyhaczyłem za 40 zł chyba z serii premium klasyczne wełniane szare garniturowe jakości całkiem ok. Dobra, bo zrobię OT. tych za 60 nie widziałem już w dwóch sklepach, za to te tańsze, to na normalną męską łydkę nie wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 do zestawu jest jeszcze coś 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Dzisiaj no nogach penny loafers od Berwicka model 9628 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 @Krzysiek_W, nie wierzę, ktoś Ci klamry ukradł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Od jakiegoś czasu zaglądam do tego tematu coraz częściej tylko po to, aby zobaczyć, jakie koledzy macie dzisiaj spodnie na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi