The-Bigwig Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Eye Catcher! (spodnie farbowane z beżu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Świetny kolor. Nie puszczają farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 [attachment=0]DSC045698.jpg[/attachment] wreszcie but w moim stylu . przypomina meermin na new reyu, ale o ładniej zaokrąglonym czubie. co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Eye Catcher! (spodnie farbowane z beżu) Static87 - normalnie forumowy fachowiec od 'malowanek' W rzeczywistości kolor też jest taki 'żywy'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sademby Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 jakiej farby do spodni użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 [attachment=0]DSC045698.jpg[/attachment] wreszcie but w moim stylu . przypomina meermin na new reyu, ale o ładniej zaokrąglonym czubie. co to? Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 dziś Bally, ( wyglądają lepiej niż na fotkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Odpowiadając na pytania. Tak, kolor jest na tyle intensywny, że się go wystraszyłem po wysuszeniu Ale później się przeprosiliśmy i polubiliśmy. Simplicol, kobaltowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Odpowiadając na pytania. Tak, kolor jest na tyle intensywny, że się go wystraszyłem po wysuszeniu Ale później się przeprosiliśmy i polubiliśmy. Simplicol, kobaltowy.Kolor świetny ,powiedziałbym w moim stylu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. dzięki. yanko też podejrzewałem, już od wielu tygodni czekam na zmartwychwstanie ich strony www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. dzięki. yanko też podejrzewałem, już od wielu tygodni czekam na zmartwychwstanie ich strony www. W dniu dzisiejszym dostałem maila z informacja, ze launch strony jest przesunięty na 1 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 W dniu dzisiejszym dostałem maila z informacja, ze launch strony jest przesunięty na 1 lipca. a obiecywali od pierwszego maja... jak to na południu - manana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 świeża dostawa z francji ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Będzie to trudne. Proponuję bardzo delikatnie nakładać pastę w tych miejscach, a ewentualne zabrudzenia dziurek pastą, wycierać od razu bawełnianymi patyczkami do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 świeża dostawa z francji ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Bezbarwną pastą Jeżeli czarną, to ze szczególną uwagą w okolicach dziurek Fajny zakup pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Bardzo fajne buty, ale szczególnie podoba mi się, jak pracuje i wygląda skóra w okolicach zagięć - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 REMONTE SCHUH MANUFAKTUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Kynio, dziękuję, dzisiaj również mam je na sobie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Można wiedzieć co to monki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Można wiedzieć co to monki?Monki to takie buty... "Zjadłeś" coś Zjadłem, zjadłem i już się poprawiam. "Można wiedzieć co to za monki? ":P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lugh Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 świeża dostawa z francji [attachment=0]DSC04263 (Medium).JPG[/attachment] ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Jaki dobierasz do nich pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Można wiedzieć co to monki?Monki to takie buty... "Zjadłeś" coś Zjadłem, zjadłem i już się poprawiam. "Można wiedzieć co to za monki? ":P Pozdrawiam 28 letnie Barker of Earls Barton Hand Lasted Collection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 po stokroć! Oglądałem ostatnio podobne perełki na stronie :http://www.classicshoesformen.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi