blekit Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 A u mnie dzisiaj także Cheaney Avon, choć bez tweedu, tylko oiled suede. I dmuchawce wszędzie w powietrzu Te buty przeszły chyba najwięcej ze wszystkich moich par. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Zamszowo...(Yanko) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Berwick 3561 tan na Dainite 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 @Rafix, ale skarpetkami mógłbyś zrobić jakiś kontrast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Był taki plan ale nie chciałem dodatkowo szokować współpracowników i tak jak zobaczyli "buty z frędzlami" patrzyli się na mnie pół dnia jak na kosmitę Stosuję metodę małych kroczków, następne wyjście w tych butach do pracy już będzie z kontrastowymi skarpetkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 ...jak zdejmiesz! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 xkoziol: Jestem w szoku. "Normalne" skarpetki, bez żadnych fikuśnych wzorów! Dałbym drugi plus, gdybym mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Na forum zdarzają się "spokojne" skarpetki, ale na Twoich zdjęciach kojarzę chyba tylko Happy Socks i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 No i dzisiaj dotarł: rasowy amerykański mustang wypatrzony za Odrą przez Zająca P., jak się błąkał bezpański . Okiełznać go nie będzie łatwo, bo rozmiarówka jakaś taka pokręcona, nie aldenowska i dopasowane wyszło praktycznie do milimetra. Jednak nie zwrócę za żadne skarby i aby nie mieć odwrotu zacząłem go już dzisiaj ujeżdżać. Łatwo nie będzie, ale dam radę bez streczera (taką przynajmniej żywię nadzieję). Nic to albowiem: meerminy w cordovanie piękne, jednak nie masz nad no 8 aldena. Poezja casualu . Ta głębia koloru w słońcu, charakterystyczne falowanie (japoński cordovan w merminach łamie się podobnie jak inne skóry), no i zapach. Niepowtarzalny. Niestety kot miał wypadek podczas jednej ze swoich nocnych eskapad i stracił kawałek języka . Jako inwalida wojenny (jakaś walka z niezidentyfikowanym potwornym gryzoniem zapewne się odbyła) przesiaduje w różnych dziwnych miejscach i chwilowo (mam nadzieję) płoszą go wszelkie odzwierzęce produkty) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ładne buty. Co do kota to powinienieśc udać się z nim do lecznicy. Wydaje mi się, że ma zniekształcony kieł w dolej szczęce. Może to tylko efekt "nieostrego" zdjęcia ale dobrze byłoby wykluczyć inne urazy. Szkoda, żeby zwierzak się męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Ładne buty. Co do kota to powinienieśc udać się z nim do lecznicy. Wydaje mi się, że ma zniekształcony kieł w dolej szczęce. Może to tylko efekt "nieostrego" zdjęcia ale dobrze byłoby wykluczyć inne urazy. Szkoda, żeby zwierzak się męczył. Jest pod opieką weterynarza. Mamy nadzieję, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Następnym razem mocniej zawiążę złośliwcze Oj tam, oj tam! ...Wiara przenosi góry...podobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Yankowo... 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @Whitesnake Jak Ty robisz te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 19 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @Whitesnake Jak Ty robisz te zdjęcia? To proste, jak Michael 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Czy to awaria tapatalka, że pokazuje mi niekiedy 2 zdjęcia tego samego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 19 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 U mnie też dziś Yanko A tu w słońcu i z bonusem 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @Whitesnake Jak Ty robisz te zdjęcia? Telefonem. Wystarczy sie lekko pochylić, zeby oddać to jak but widzą inni. Niewiele osób ogląda je z góry . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 A więc @pirat miał rację... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @Krzysiek_W Pamiętam jak mówiłeś, że masz kilka par monków, ale dopiero przeglądając wątek JBMDNS mogę przejrzeć tę kolekcję Zdradź proszę co to single monki, bo wyglądają super ! Daję plusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kronenberg Napisano 19 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Meerminy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @kronenberg Zdradź proszę co to za spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi