Aron Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Jutro jest piątek przed długim weekendem, więc buty sportowe, loafersy, sneakersy, trampki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Google mówi, że pogoda ma być ładna... wchodzę w loafersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Dzisiaj moje też czarne Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Lofersowo... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie rażą was tak podwinięte spodnie ( jeansy) - ? - sam tak chodzę często , ale czasem się zastanawiam czy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Jak Aron zarządził na dziś loafersy, to są loafersy... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Wszystko zależy od wykończenia dzinsów,jeżeli to jest selvage denim to wygląda to dobrze jednak w normalny dzins jest z,, lewej"strony mało estetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Na pewno podstawowym czynnikiem tego, czy wygląda to dobrze, czy nie, jest to, ile zostały one podwinięte - jeżeli jest to estetyczne podwinięcie załóżmy 2, góra 3cm (oczywiście dwukrotne) to jest to ok, ale Whitesnake moim zdaniem pojechał tu zdecydowanie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Może zarządziłem, ale sam jeszcze nie znalazłem loafersów dla siebie. Ale za to dzisiaj... Suitsupply. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie rażą was tak podwinięte spodnie ( jeansy) - ? - sam tak chodzę często , ale czasem się zastanawiam czy jest ok Łajtsnejkowi się takie rzeczy wybacza dzisiaj na zielono. Pełne słońce wydobywa co nieco z tych butów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Mam fobie na punkcie za długich spodni, "remizowy look" mi zdecydowanie nie leży. Do tego, musicie Panowie wziąć poprawkę na nachylenie sie do zrobienia zdjęcia, to potrafi podnieść spodnie o 1-2 cm. Edit: Jesli chodzi o szerokość samego podwinięcie, to moim zdaniem zależy to od wzrostu. Lubię manszet na 5 cm. Przyzwyczaiłem sie do takiego i szersze podwinięcie mi nie przeszkadza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Trzymając się "przekazu dnia" Velasca Milano - sezon 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Tetbury. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Scarosso 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 casual: Napiszesz coś w wątku marki o rozmiarówce? Zastanawiam się nad ich loafersami, ale boję się że nie trafię z rozmiarem. Kiedyś kupiłem single monki Scarosso w "moim" rozmiarze i okazało się że są rozmiar za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casual Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie ma sprawy wieczorem coś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dzisiaj G&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aszer Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Takie tam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Tetbury. Tetbury, Tesla to może być dobra kombinacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Sąsiada? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Skarpeta o rozmiar za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Nie znalazłem na forum tematu o marce, więc napisze tu kilka słów po pierwszych kilku wyjściach. Skóra zarówno cholewkowa jak i podeszwowa wydaje się być bardzo wysokiej jakości. Póki co ledwo co udało mi się zarysować podeszwę. Jest po prostu pancerna, lepsza nawet niż Redenbach w Vassach. Z ciekawostek: Weston ma własną garbarnię i sami robią podeszwy. Buty bardzo wygodne od pierwszego założenia, wykonanie również na wysokim poziomie. Generalnie na moje laickie oko buty wydają się być jakościowo na bardzo wysokiej półce, szkoda że nie ma o tej marce więcej na forum bo chyba na to zasługuje. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Sobotnie dolce farniente 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 30 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Sportowo... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 1 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Proletariacko... (Alfred Sargent Hampstead) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi