Pan Janusz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Co prawda nie dziś, a wczoraj wieczorem. Ale buty ładne, więc pozwolę sobie i tak wkleić zdjęcie. a.jpg (Vass, kopyto U) No i to jest klasyk Cytuj
KIERMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja wczoraj, tak na krawędzi . Doslownie i w przenośni. Ale czad, co to, nowy balans? Cytuj
Friedman Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Do balansowania na krawędzi jak znalazł. Cytuj
Andrzej1968 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nord z linii Meka. Super wygodne. Bardzo lubie te buty. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spokojnie, tym razem bez prowokacji - Herringi 11 Cytuj
Ataman Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nord z linii Meka. Super wygodne. Bardzo lubie te buty.Mnie one też się bardzo podobają. Dałeś cenę ze strony? Pytam z ciekawości, bo mnie ta cena trochę zniechęca gdyż w tej cenie jest duży wybór. Na Zalando są takie Bow-Tie za 900 parę złotych, ale nie ma mojego rozmiaru i nie wiem jak wypada ich porównanie. Może ktoś coś podpowie. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ale czad, co to, nowy balans? New Balance we współpracy z Grenson. Świetne buty. 2 Cytuj
Andrzej1968 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mnie one też się bardzo podobają. Dałeś cenę ze strony? Pytam z ciekawości, bo mnie ta cena trochę zniechęca gdyż w tej cenie jest duży wybór. Na Zalando są takie Bow-Tie za 900 parę złotych, ale nie ma mojego rozmiaru i nie wiem jak wypada ich porównanie. Może ktoś coś podpowie. W Katowicach trafilem jakis czas temu na wyprzedaz. Byly pojedyncze pary z roznych modeli, a ja mimo 182cm wzrostu, wbije sie w buty nr 39 -) Kupilem te, czarne lotniki i jdszcze takie troche wydziwione, sliwkowe monki. Zaplacilem po 350 zl za pare. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Czyli trzeba poszukać, albo poczekać na przeceny, bo 1100zł mnie przygniata, ale już za połowę tej ceny to już mniej. Gratuluję zakupu w dobrej cenie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzisiaj spacer po lesie (parku). 10 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kurczę, jakby Nord popracował nad ażurowaniem (obecne jest zdecydowanie zbyt duże), to byłyby naprawdę fajne wizualnie buty. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 C&J Lowndes 24 Cytuj
roj Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajne Monki, jaki rozmiar (długość, tęgość)? Cytuj
paulo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A dziś H.Boss najwygodniejsze do biura Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Małe codzienne przyjemności 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Panowie, co powiecie na małą odmianę? Na zdjęciach Barkery. P.s. To nie moje nogi. 25 Cytuj
zawaro Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Za przykładem waski wyciągnąłem z szafy swoje Bally. 4 Cytuj
dublekil Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wygląda jakbyś nie lubił wiosny. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Yanko 272 10 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wiosna!!! Brąz do tego zawołania pasowałby lepiej , ale przede wszystkim zmieniłbym sznurowanie, na takie jak ma kolega waski. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czołem Waszmościom! Mój pierwszy post, również chciałbym się pochwalić co dziś założyłem na stopy:) (Loake Lifestyle) 11 Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Brąz do tego zawołania pasowałby lepiej , ale przede wszystkim zmieniłbym sznurowanie, na takie jak ma kolega waski. Wiem. Ale wciąż mam tylko brąz i brąz. Zapragnąłem odmiany Jeśli zaś chodzi o sznurowanie to każdy ma swoje dziwactwa, a to jest moje. Mimo, że wiem iż lepiej byłoby inaczej, ja takie lubię najbardziej To kwestia sznurówek prowadzonych od samego początku w tej sam sposób Już się kiedyś z tego tłumaczyłem i ostatecznie najczęściej noszę monki i loafersy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi