Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Z wczoraj Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Beny, co to za zamszaki? Chyba są bardzo wygodne, bo bardzo często je masz na sobie (a przynajmniej tak wnioskuję po zdjęciach w tym wątku) Cytuj
Jarek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I znowu spoko fotka, jak wolno scrolujesz, to widzisz, 'o, jaki ładny widok, o i buty jakieś' Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Beny23 wybierasz się na dzisiejszą walkę ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie wybieram Dzisiaj pogoda zupełnie letnia więc tassel loafersy Sent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Beny, Ty pracujesz w tym parku? bo co fotka to zalegasz na jakiś kamieniach, wśród kwiatów, albo "na trawie" Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 American Dream Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pracuje w takiej branży że w weekend mogę sobie spędzić pół dnia w Central Parku czytając ulubioną książkę W tygodniu akurat przed biurem mam bardzo ładny Bryant Park więc zazwyczaj lunch tam jem. Bardzo lubię zieleń a wiosna to idealny okres żeby się tą świeża zielenią cieszyć. @Zajac Poziomka Zamszaki Brooks Brothers. Są bardzo wygodne i często je noszę w piątki 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jeszcze nie do końca rozchodzone, ale jestem dobrej myśli, że na kolację jakoś dojdę. Kot nie ma takich zmartwień 20 Cytuj
michasacuer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wczoraj, Yanko Klikamy w Spoiler, bo zdjęcie jest dużych rozmiarów a nie mam jak je teraz pomniejszyć 2 Cytuj
spiryt Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tanatos 70 od spodu guma czy skóra? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To chyba C&J Pembroke, więc pewnie na podeszwie dainite. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 TJ-y w pełnym słońcu nabrały rumieńców. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Penny loafers (Spodnie wełniaki w tenis - tak jakby ktoś miał posądzać o jeansy ) 11 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tanatos 70 od spodu guma czy skóra? podwójna skóra Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To chyba C&J Pembroke, więc pewnie na podeszwie dainite. Bardzo blisko, ale to model cardiff (łudząco podobny do pembroke) , więc tylko skóra oddziela właściciela od trotuaru Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Myślałem że Cardiff ma metalowe oczka? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Myślałem że Cardiff ma metalowe oczka? Moje mają, ale tylko wewnątrz. Kupiłem je jednak jako drugi gatunek, więc może wybrakowane Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to dzisiaj dla odmiany guma i wysoka cholewka. Nic na to nie poradzę, że lubię je tak bardzo. Piątek, świątek, czy niedziela. Jedyne buty, do których nie mam żadnych zastrzeżeń i nawet mojej żonie się podobają. Kot przy nich też jakoś tak chętniej pozuje . 27 Cytuj
pirat Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Penny loafers (Spodnie wełniaki w tenis - tak jakby ktoś miał posądzać o jeansy ) 20160417_130731.jpg Ale jak to w tenis? Czy tenis to nie prążki? Cytuj
Wodzu Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tanatos, spodobały mi się buty i fragment o żonie. Można jednak przyznać tylko jeden punkt reputacji, więc wybrałem buty. Cytuj
Beny23 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to dzisiaj dla odmiany guma i wysoka cholewka. Nic na to nie poradzę, że lubię je tak bardzo. Piątek, świątek, czy niedziela. Jedyne buty, do których nie mam żadnych zastrzeżeń i nawet mojej żonie się podobają. Kot przy nich też jakoś tak chętniej pozuje . islay niedziela.jpg Ja też widzę same plusy. Kolekcję trzewików masz imponującą! Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ale jak to w tenis? Czy tenis to nie prążki? A tenis to nie jest inna nazwa fil a fil na 4 różne odcienie nici? Parę osób tak ten materiał nazywało, nie twierdzę, że zgodnie z kanonem. Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A tenis to nie jest inna nazwa fil a fil na 4 różne odcienie nici? Parę osób tak ten materiał nazywało, nie twierdzę, że zgodnie z kanonem. No w PL utarło się, że tenis to prążek Szarmant to fajnie objaśnił tu -> http://www.szarmant.pl/szary-garnitur-dwurzedowy-w-prazki Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tanatos, spodobały mi się buty i fragment o żonie. Można jednak przyznać tylko jeden punkt reputacji, więc wybrałem buty. Dobry wybór. Żona cieszy się tak czy siak dobrą reputacją. Buty jeszcze na nią pracują 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi