Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 3 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 też wczoraj. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Chukka z TKMaxx. Raczej no-name. Zobaczymy jak beda sie sprawowac za 169 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Co prawda nie dziś, a wczoraj wieczorem. Ale buty ładne, więc pozwolę sobie i tak wkleić zdjęcie. a.jpg (Vass, kopyto U) No i to jest klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Ja wczoraj, tak na krawędzi . Doslownie i w przenośni. Ale czad, co to, nowy balans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Do balansowania na krawędzi jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Nord z linii Meka. Super wygodne. Bardzo lubie te buty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Machiavelli Napisano 3 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Spokojnie, tym razem bez prowokacji - Herringi 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Nord z linii Meka. Super wygodne. Bardzo lubie te buty.Mnie one też się bardzo podobają. Dałeś cenę ze strony? Pytam z ciekawości, bo mnie ta cena trochę zniechęca gdyż w tej cenie jest duży wybór. Na Zalando są takie Bow-Tie za 900 parę złotych, ale nie ma mojego rozmiaru i nie wiem jak wypada ich porównanie. Może ktoś coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Ale czad, co to, nowy balans? New Balance we współpracy z Grenson. Świetne buty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Mnie one też się bardzo podobają. Dałeś cenę ze strony? Pytam z ciekawości, bo mnie ta cena trochę zniechęca gdyż w tej cenie jest duży wybór. Na Zalando są takie Bow-Tie za 900 parę złotych, ale nie ma mojego rozmiaru i nie wiem jak wypada ich porównanie. Może ktoś coś podpowie. W Katowicach trafilem jakis czas temu na wyprzedaz. Byly pojedyncze pary z roznych modeli, a ja mimo 182cm wzrostu, wbije sie w buty nr 39 -) Kupilem te, czarne lotniki i jdszcze takie troche wydziwione, sliwkowe monki. Zaplacilem po 350 zl za pare. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Czyli trzeba poszukać, albo poczekać na przeceny, bo 1100zł mnie przygniata, ale już za połowę tej ceny to już mniej. Gratuluję zakupu w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 3 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Dzisiaj spacer po lesie (parku). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2016 Kurczę, jakby Nord popracował nad ażurowaniem (obecne jest zdecydowanie zbyt duże), to byłyby naprawdę fajne wizualnie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Bally 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 4 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 C&J Lowndes 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Fajne Monki, jaki rozmiar (długość, tęgość)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 A dziś H.Boss najwygodniejsze do biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Małe codzienne przyjemności 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 4 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Panowie, co powiecie na małą odmianę? Na zdjęciach Barkery. P.s. To nie moje nogi. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawaro Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Za przykładem waski wyciągnąłem z szafy swoje Bally. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Wygląda jakbyś nie lubił wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Yanko 272 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Wiosna!!! Brąz do tego zawołania pasowałby lepiej , ale przede wszystkim zmieniłbym sznurowanie, na takie jak ma kolega waski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi