Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Super, spodnie Benevento? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 @ Alabuz - mieszasz fasony z kolorem. IMO do dżinsów pasuje wszystko (za wyjątkiem czarnych oxfordów) pod warunkiem odpowiedniego dopasowania. Dżins to materiał, jeśli odpowiednio dobierzesz fason spodni plus kolor i typ obuwia, to efekt będzie dobry, ale faktycznie - im but mniej formalny, tym lepiej się to zgryza. Ja regularnie noszę cordovany lub bordowe shortwingi. A od czasu do czasu wbijam się w moje kowbojki albo chelsea RM Williamsa, do tego jasne Levisy bootcut i wysłużona skóra i nikt mi wtedy nie powie, że czarne jest czarne albo rock'n'roll is dead. Każdy nosi co mu się podoba, z tym pełna zgoda. Podałem bezpieczne wybory do jeansów bez wdawania się w szczegóły typu krój i kolor jeansów, itd, bo trzeba by było artykuł napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Super, spodnie Benevento? Tak, to Benevento. Bardzo przyjemne spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Piękne Buty Zając, co za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Loake Taunton, kolor dark brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Ja dzisiaj w wołach roboczych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Lada dzień stuknie im trzy lata. Swego czasu bardzo intensywnie eksploatowane z minimalną ilością zabiegów pielęgnacyjnych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Troszkę się pomarszczyły, ale nadal bardzo ładne, rzadko kiedy spotyka się takie noski, co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Oszukuje, z wczoraj Grubsza podeszwa, skorzana z gumowa wkladka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Buty to Yanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Moje ulubione do pracy / derby od Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 @ Alabuz - mieszasz fasony z kolorem. IMO do dżinsów pasuje wszystko (za wyjątkiem czarnych oxfordów) pod warunkiem odpowiedniego dopasowania. Dżins to materiał, jeśli odpowiednio dobierzesz fason spodni plus kolor i typ obuwia, to efekt będzie dobry, ale faktycznie - im but mniej formalny, tym lepiej się to zgryza. Ja regularnie noszę cordovany lub bordowe shortwingi. A od czasu do czasu wbijam się w moje kowbojki albo chelsea RM Williamsa, do tego jasne Levisy bootcut i wysłużona skóra i nikt mi wtedy nie powie, że czarne jest czarne albo rock'n'roll is dead. Pozwolę się nie zgodzić. Akurat czarne oxfordy (oraz brązowe - jasne 0 świetliste, tan, orzech laskowy, cap tope, tylko w nowocześniejszym kroju) pasują do jeansów. Ciemny brąz z jenasami średnio. Aczkolwiek prawda. Dużo zależy od fasonu i koloru. jasne jeansy i ciemnobrązowe oxfordy bez blasku to się nie zgrywa. Poza tym czarne oxfordy akurat nie tylko do garnituru pasują, ale to moja opinia. Wole takie niż wydziurkowane genitalia na nosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Klasyczne czarne captoe oksfordy do dżinsów? Bez żartów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Dlatego waśnie nie noszę jeansów nie muszę się zastanawiać czy moje buty bedą pasowały do kroju czy rożnego odcienia denimu zupełnie nie rozumiem dlaczego ludzie fascynują się tak denimem. Jest tyle pięknych materiałów na spodnie i koszule a króluje XIX strój robotniczy z Wild West 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Ciemny brąz z jenasami średnio. Mam kompletnie odmienne zdanie. Brąz to najlepszy kolor butów do dżinsów a najgorszy to czerń. Czerń jest oficjalna, a dżinsy nie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 @Beny23 Jeszcze żeby miał dobre właściwości. Latem pocę się w dżinsach. Zimą też a jak jest naprawdę zimno, to jest zimno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Mam kompletnie odmienne zdanie. Brąz to najlepszy kolor butów do dżinsów a najgorszy to czerń. Czerń jest oficjalna, a dżinsy nie. Czarne zamszaki mogą być, oczywiście do dżinsów ciemniejszych, stonowanych, nie w kolorze nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Czarne zamszaki mogą być, oczywiście do dżinsów ciemniejszych, stonowanych, nie w kolorze nieba. Oczywiście, czarne zamszaki nie są oficjalne. Na siłę, z dżinsami mogę sobie wyobrazić także czarne chukka lub monki, ale nie czułbym się w nich dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Na szczęście jeansy to u mnie mniejszość bo chorobliwie nie znoszę tego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Na szczęście jeansy to u mnie mniejszość bo chorobliwie nie znoszę tego materiału. Skąd więc taki kategoryczny osąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Można sie spierać o kwestie estetyczne, ale jedno jest pewne - życzę wszystkim producentom takiej jakości skóry. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Rozchodzenia cześć dalsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Loake. Jedne z pierwszych butów rekoloryzowanych przez Danieli z Patine.pl. Pierwotnie były szare (nie pytajcie po co taki kolor kupiłem ), po zmianie zrobiły się granatowe. Pomimo że rzadko w nich chodzę, fajnie się prezentują z małym lusterkiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 15 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dlatego waśnie nie noszę jeansów nie muszę się zastanawiać czy moje buty bedą pasowały do kroju czy rożnego odcienia denimu zupełnie nie rozumiem dlaczego ludzie fascynują się tak denimem. Jest tyle pięknych materiałów na spodnie i koszule a króluje XIX strój robotniczy z Wild West Do dżinsów trzeba być zabójczo przystojnym i perfekcyjnie zbudowanym;) Dlatego noszę je regularnie Jak i większość polskich mężczyzn:) Nie popadając w offtop: pomimo pluchy po raz kolejny ryzykuję z cordovanem Yanko:) I love this shoe! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi