Pan Janusz Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Tak btw. widzę, że jeans ciągle króluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 A ciekawe, że wielu Kolegów odżegnuje się od jeansu, traktując go jako ubranie robocze; a tymczasem, po cichu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 U mnie dziś różowe chinosy i St. Crispin's 522C last najwygodniejsze MTO jakie istnieje na moje stopy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Po cichu tak a w tym sezonie koszula jeans/denim ?, spodnie, marynarka len, bawełna, obaczym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanJohnson Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 @PanJohnson z lewą nogawką wszystko w porządku ?W porządku. Lekko uciekłaA tak w ogóle to jeans rules. W towarzystwie włoskiego kołnierzyka i grenadyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Whitesnake, co to za świetne spodnie? To spodnie uszyte w Luxire. Denim na wzor klasycznych spodni z dwiema zakladkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 28 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 @eustachu: sie podoba mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Dzisiaj jasnobrązowe / beżowe monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Słyszę błagania tych monków... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Ja słyszę jak się gryzą (kolorystycznie) spodnie ze skarpetami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Ja słyszę jak się gryzą (kolorystycznie) spodnie ze skarpetami Spodnie bordowe, skarpetki czerwone w granatowe kropki. Słyszę błagania tych monków... Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Brakuje im kremu i wosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 @eustachu co to za buty? Berwick 3577? Rozjasniales je czy takie zdjecie wyszlo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 @eustachu co to za buty? Berwick 3577? Rozjasniales je czy takie zdjecie wyszlo?Są to te buty: https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/4344-Problem-z-berwickami-3577po renowacji w sklepie klasycznebuty. Kolor jest rzeczywiście jaśniejszy, ale to zdjęcie minimalnie jeszcze bardziej je poczerwieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allweather5 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Są to te buty: https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/4344-Problem-z-berwickami-3577 po renowacji w sklepie klasycznebuty. Kolor jest rzeczywiście jaśniejszy, ale to zdjęcie minimalnie jeszcze bardziej je poczerwieniło Na czym polegała renowacja koloru (całe/czy tylko czubki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Na czym polegała renowacja koloru (całe/czy tylko czubki)?Tak. Dokładnie te same. Z tego co wiem, to usunęli całe wykończenie i dali nowe, trochę jaśniejsze (chyba tinture 08) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 29 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 SHOEPASSION po patynowaniu środkami firmy WOLY 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Świetna robota Styleman! Sam patynowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 1 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Meerminowy kordowan w deszczu, czyli prawdziwy stres-test. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Meerminowy kordowan w deszczu, czyli prawdziwy stres-test. image.jpeg @Whitesnake - czy to jest kolor cognac? Nie mogę się doczekać mojej pary, a shipping dopiero w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 @Whitesnake - czy to jest kolor cognac? Nie mogę się doczekać mojej pary, a shipping dopiero w kwietniu... Nie, to wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dzisiaj jasnobrązowe / beżowe monki. Słyszę błagania tych monków... Jesteś bardzo łaskawy. Są po prostu brudne i zaniedbane. Trochę stanę w obronie Kolegi @Paulo99 Te buty już fabrycznie wyglądają na "brudne". Taki jest ich "urok" od nowości i nie są to zaniedbania forumowego Kolegi. Dosyć dużo skór tak wykończonych jest stosowanych w damskich butach, szczególnie botkach. Nadać im jakiś ładny wygląd jest naprawdę trudno i bez ingerencji typu całościowe usunięcie wykończenia + ewentualna rekoloryzacja nie wiele można zdziałać. Skóra sama w sobie jest też mocno woskowana, dlatego dodatkowo widać każdy ślad po przejechaniu paznokciem, czy jakieś otarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Znakiem monki jednoznacznie błagają o nowe wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paulo Napisano 1 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dziś Herring choć pogoda nie sprzyja:) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi