Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 5 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 U mnie dziś dzień Yanko - zestaw popołudniowy - ponownie w towarzystwie Benevento. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Ładne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Bardzo ładne połączenie, choć ja po cichu liczę na to, że doczekam się zdjęć Saint Crispin które jakiś czas temu nabył fan dobrego buta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Bardzo ładne połączenie, choć ja po cichu liczę na to, że doczekam się zdjęć Saint Crispin które jakiś czas temu nabył fan dobrego buta Jeżeli można dołączyć do koncertu życzeń, to z chęcią zobaczyłbym na zdjęciach jak również poczytał opinie kolegów użytkujących buty Meermina z cordovanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Bardzo ładne połączenie, choć ja po cichu liczę na to, że doczekam się zdjęć Saint Crispin które jakiś czas temu nabył fan dobrego buta Niestety nie było stosownej okazji do tej pory. Ponadto nie zeluję tych butów, więc musi być również odpowiednia pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Jeżeli można dołączyć do koncertu życzeń, to z chęcią zobaczyłbym na zdjęciach jak również poczytał opinie kolegów użytkujących buty Meermina z cordovanu Mało chodziłem w cordowanach zarówno Yanko jak i Meermina - w Meerminy max 8 pełnych dni. Ogólnie jestem z nich b zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. werdzo88 Napisano 6 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Yanko +Benevento 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Loake Kempton. Wymagają solidnego rozchodzenia, przynajmniej w moim przypadku, ale już jestem na finiszu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Napisano 7 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Drodzy Forumowicze, Mimo, iż czytam forum od bardzo dawna, dopiero dziś przypada mój pierwszy post. Z tej okazji pozdrawiam serdecznie Was wszystkich i dziękuję za dobrą robotę, którą robicie na tym forum. Dziś na moich nogach takie monki: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 7 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Herring Canning: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Drodzy Forumowicze, Mimo, iż czytam forum od bardzo dawna, dopiero dziś przypada mój pierwszy post. Z tej okazji pozdrawiam serdecznie Was wszystkich i dziękuję za dobrą robotę, którą robicie na tym forum. Dziś na moich nogach takie monki: Kto je wyprodukował? To MD z zimowej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Kto je wyprodukował? To MD z zimowej kolekcji? Tak, to niestety "tylko" MD z mijającej kolekcji, ale skusił mnie nietypowy fason. Już wiem, że po następne podobne trzeba będzie udać się do Albazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 @tordal: nie drzyj szat Bardzo przyzwoity model. Trudno o takie mniej typowe egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Berwick 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Loake Ledbury 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Pierwszy dzień na nogach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 "Walonki" od Bow-Tie z wyprzedaży na Zalando. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 No faktycznie Na budowę jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 @Kidler, na tym tle kojarzą się z 'biurowym kamuflażem'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Czy dobrze tam widze przybrudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 8 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Czy dobrze tam widze przybrudzenie? Faktycznie, coś tam jest... http://oi63.tinypic.com/nao8k.jpg (wybacz, nie mogłem się powstrzymać) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Chodzi o te smuge w prawym gornym rogu figury, ktora narysowales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Dobrze, że można je zwrócić. Bo one tylko w formie testu kupione, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi