lupin Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 trzewiki Berwick 266 Castano w kolorze Tan z przeszyciem norweskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Berwick 242 w towarzystwie Benevento 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Double monks od Berwicka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 No gratki Jacek. Widzę, ze trafiłeś w model i rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Rozmiar dopiero za drugim razem Dzięki Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Rozmiar dopiero za drugim razem Dzięki Grzechu Wypadają większe czy mniejsze niż nosisz zazwyczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Ciężko mi się odnieść, bo to moje pierwsze obuwie GYW. Półbuty zazwyczaj mam 41-41,5 (stopa 26,5cm) Te zamówiłem za pierwszym razem 41 i się utopiłem. 40 jest Ok. trochę wąskie kopyto jak na G, ale myślę, że się rozejdzie. W Gordonach np. w 40 nawet noga mi nie wchodziła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Carmina shoemaker 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Moje pierwsze Yanko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @piquille, czy nie są ciasne? Po zdjęciach wydaje się jakbyś ledwo je zawiązał. Buty piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @jash bardzo ładne monki w tej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Czy tylko u mnie zdjęcia @piquille są tak ogromne, że właściwie nic nie widać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Meermin Aron: Nie tylko u Ciebie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @ sorry może za blisko aparat miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 To nie jest kwestia odległości aparatu od fotografowanego obiektu, ale rozmiaru zdjęcia. Twoje mają wymiary 2976x2976 pikseli. W przypadku forum, nawet zdjęcia FullHD (1920x1080) są trochę za duże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.J. Junior Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Today, just out of the box, lets see how they behave. Pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Wyglądają great. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.J. Junior Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 My apologies I dont really speak polish. Regarding shoes I just brought them from Madrid, in the store they have better prices than the e-shop, so now you all have an excuse to visit Madrid : ) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Piątkowy luz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @piquille, czy nie są ciasne? Po zdjęciach wydaje się jakbyś ledwo je zawiązał. Buty piękne.Mam nadzieję że to kwestia rozchodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 My apologies I dont really speak polish. Regarding shoes I just brought them from Madrid, in the store they have better prices than the e-shop, so now you all have an excuse to visit Madrid : ) Pozdro. Congratulations! Really nice monks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 dzisiaj wieczorem - shoepassion 632 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Zdjęcie z piątkowego wieczoru - Carlos Santos 7905 (wybaczcie jakość - wieczór i słaby aparat w telefonie) Tutaj chyba widać lepiej (zdjęcie w wątku konkursowym "Ostatnia czapka..." https://forum.butwbutonierce.pl/uploads/monthly_12_2015/post-6388-0-66920300-1449869519.jpg Pokuszę się przy okazji o pewną refleksję, ponieważ nie widzę wątku "Co by było gdyby...". Otóz, gdybym nie zapoznał się z tym forum byłoby to Zdjęcie poglądowe, nawet nie będę zakładał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Piątkowy luz Wow, ależ zielenina elegancka. To Kielmany? Pokusiłbyś się o zdjęcia z boku i spodów? Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi