De Lasalle Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Nie, jest zbyt jasny, by dobrze wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Z wyjątkiem bardzo ciemnych granatów, mających wysoki poziom formalności (midnight blue) pasowałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 W podobnym kolorze monki zestawił Outdersen z granatowym\ niebieskim garniturem. Wg mnie takie połączenie kolorów jest ok. Chodziło mi bardziej o model butów tj. półbrogsy w tym kolorze niż o sam kolor. Poniżej zdjęcie Outdersena: http://1.bp.blogspot.com/-IgJ1el7rmqg/VYl1hqj_oOI/AAAAAAAAEUU/pfxHzgtKKfE/s1600/DSC_0818.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 W podobnym kolorze monki zestawił Outdersen z granatowym\ niebieskim garniturem. Wg mnie takie połączenie kolorów jest ok. Chodziło mi bardziej o model butów tj. półbrogsy niż o kolor. Poniżej zdjęcie Outdersena: http://1.bp.blogspot.com/-IgJ1el7rmqg/VYl1hqj_oOI/AAAAAAAAEUU/pfxHzgtKKfE/s1600/DSC_0818.JPG Wygląda to dobrze tylko latem, w pełnym słońcu i wersji mocno nieformalnej. Wystarczy wejść do jakiegokolwiek budynku i cały urok pryska... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Zależy, jaka okazja. Model pasuje, ale taki kolor do granatowego garnituru z wełny czesankowej w konserwatywnym, biznesowym środowisku nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2015 Wielokrotnie nosiłem takie zestawienie, nawet tutaj wklejałem. Mam zawód konserwatywny, i chyba cokolwiek biznesowy. Miejmy cokolwiek fantazji . O tyle zgodzę się z Whitesnake, że taki zestaw dobieram tylko w słoneczne dni, ale nie przesadałbym z utratą uroku we wnętrzach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Poniedziałek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Ostatnie chwile lata: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Herring Shoes. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Bally Wabler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 U mnie cały rtdzień wakacyjnie - klapki na przezmian z deck shoes 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Herring Shoes. IMG_0842.JPG Piękne Mógłbyś napisać jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Vuko: Model to Edward II. Kupione okazyjnie, dzięki cynkowi od fana dobrego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Niestety, wszystko co dobre... Czas wracać do kota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 zakup na olx, jedyne 200 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 W sumie to jest wątek o butach na sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ja bym pokusił się o stwierdzenie, że nie każdy model buta o nazwie "monk" ma gwarancję bycia ładnym butem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Celna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ja bym pokusił się o stwierdzenie, że nie każdy model buta o nazwie "monk" ma gwarancję bycia ładnym butem. bo jest tani czy jak? wybaczcie ale mnie nie stać, ... więc kupuje na ile mnie stać, a przy budżecie 2000 zł na rękę i z kredytem mieszkaniowym, trzeba kombinować. Takie są realia płac w maleńkich miasteczkach na wschodzie Polski, a zakup prawie nowych butów Hugo Bossa za tą cenę to myślę że niezła okazja, .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Myślę, że źle zrozumiałeś kolegę, tu nie chodzi o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marek fryzjer - po dołożenia jeszcze około 100 zł miałbyś juz gordon. Moim zdaniem nie warte tych 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 kolege rozumiem... uwieżcie jak jest ciężko, też troche mi się nie podobają, ale kupił bym monki np z shoepassion, a tak namiastka... pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ok nielepiej odłożyć jeszcze 2 miesiące i kupić coś porządnego. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekfryzjer Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 Marek fryzjer - po dołożenia jeszcze około 100 zł miałbyś juz gordon. Moim zdaniem nie warte tych 200zl różnie z tymi gordonami jest, a akurat poszukiwałem z jednym zapięciem ,a jak do tej pory gordon tylko miał typowe monki z dwiema klamerkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi