proki1971 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Herringi fajne, b. podoba mi się kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Buty od Bukowskiego prezentują się bardzo "dziadkowo", jak to mawiał MacaroniTomato, jak wyrób sztuki ludowej, a wrażenie potęguje zastosowana skóra. Derby od Duranca wypadają w tym aspekcie znacznie lepiej. Natomiast spodnie tweedowe są super. W temacie skarpetek, to odwiedzając pierwszy (i ostatni) raz stronę HappySocks, byłem przekonany, że to oferta dla dzieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Buty od Bukowskiego prezentują się bardzo "dziadkowo", jak to mawiał MacaroniTomato, jak wyrób sztuki ludowej, a wrażenie potęguje zastosowana skóra. Derby od Duranca wypadają w tym aspekcie znacznie lepiej. Natomiast spodnie tweedowe są super. W temacie skarpetek, to odwiedzając pierwszy (i ostatni) raz stronę HappySocks, byłem przekonany, że to oferta dla dzieci Podzielam ad butów (Herring Brunshwick równie dziadkowy jak dla mnie, zaznaczam jednak, że z natury nie lubie brogsów, stąd zawsze się krzywię na ich widok:) Te spodnie tweed również są dla mnie "dziadkowe". Ad happy soxów z kolei, za pierwszym podejściem też miałem takie odczucia, ale po obejrzeniu kilka razy jak to wygląda na nodze w realu, w zestawieniu z resztą stroju, niektóre wzory mnie przekonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Dziadkowe Herringi już były, czas na buty gajowego i kraciaste podłoże marynarki sutenera, w temacie trafnych skojarzeń ma się rozumieć. Wczoraj i dziś Carminy: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Herring nie są dziadkowe! Bardzo lubie te buty. Jednak do modnych włoskich butów im daleko. A gajowy to by chciał chodzić w takich zielonych butach i to niejeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 "kraciaste podłoże marynarki sutenera" poprawiło mi humor ^^ Buty oczywiście piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Otisopse/Partenope.pl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Dziadkowe Herringi już były, czas na buty gajowego i kraciaste podłoże marynarki sutenera, w temacie trafnych skojarzeń ma się rozumieć. Kraciaste podłoże z Bytomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Dobre oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Otisopse/Partenope.pl Buty świetne, ale… gdzie dorwę takie spodnie? Świetne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Spodnie pochodzą z ostatniej kolekcji jesień-zima H&M. Może spotkasz je gdzieś na stoiskach wyprzedażowych. Dodam, że nie jest to czysta wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Eye Lip, Zielone Carminy świetne i nie dziadkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... "Pletwiastostopym" sugeruje Crownhill. Na mojej (10.7 cm szerokosci) nawet schodzi sie przyszwa oksfordow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 @Aron Zaskoczyła mnie szerokość tych butów. Na zdjęciach w sklepie wyglądały dużo smuklej... aż sobie pomyślałem, że mogłyby pomieścić moje płetwy... Powiem Ci, że moje zdjęcie trochę przekłamało. W najszerszym miejscu moja stopa ma ok 10 cm i jest ciężko w tych butach Grubszej skarpety nie założę. Poza tym nosek się zwęża i palce mają mało miejsca na szerokość i od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 G&B na nieoczekiwanym, porannym śniegu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 04.03.15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Fajne monki, jaka firma i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 jak fajnie skóra odbarwiona/spatynowana na tych monkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Przewrotnie zapytam - co to za skarpetki? (buty oczywiście pierwsza klasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Przewrotnie zapytam - co to za skarpetki? (buty oczywiście pierwsza klasa) skarpetki calzedonia, kolekcja zima 2012/2013 - później ich już nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 06.03.15 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 As 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi