flozbi Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Dzięki, tak dokładnie od nich. Mogłem wziąć o 0,5 rozmiaru mniejsze, ale weszła gruba skarpeta. W sumie jak kupowałem to nie było rozmiaru 7,5, czyli nie mogłem😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień Reebok x Horween new old stock 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień Uuuu ... fajne te Reeboki! Można je gdzieś jeszcze złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień Niestety nie, ostatnia para na Allegro, akurat w moim rozmiarze. Na ebay widzę UK9.5, aukcja w Kijowie, cena wysoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 13 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień Mocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień Pasują do wykładziny 😆 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 5 godzin temu, flozbi napisał: Jak długo je masz/nosisz? Jakieś problemy z takim łączeniem materiału? Jestem ciekawy jak będą wyglądać po sezonie lub dwóch noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 4 albo 5 lat z tego co pamiętam. Problemów nie było, a buty używane, bez przygotowania do zdjęć;-). Marka Cordwainer. Z tego co widzę to teraz mają w większości koszmarki. Widzę, że na Vinted jest podobny model tylko inaczej pokolorowany i dla wielkokopytnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 14 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień C&J Boston 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 15 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień Patine rocznik 2015. 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Dzisiaj przyszły TLB na kopycie Alan G. Zostaną 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Idealnie fitują z dresikiem... 🙄 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Też tak myślę. Długo się zastanawiałem, które założyć, ale postawiłem na czarne - klasyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Carlos Santos 9106 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Pamiętam jak te CS 9106 zelektryzowały kiedyś forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Diemme Roccia Vet - mam nadzieję, że fitują z dresikiem 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Wrzuciłem trochę koloru do tej zimowej szarości. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 4 godziny temu, lubo69 napisał: Diemme Roccia Vet - mam nadzieję, że fitują z dresikiem Ładne buty, ale futerkowa wersja by lepiej fitowała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZM Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu Korzystając z pogody Trickersy wyszły na spacer. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi