Nawrot Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 MeerminWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 3 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Trickers w kordowanie: 16 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aeniman Opublikowano 4 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Loake Strand 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 6 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 9 2 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 On 4/27/2020 at 10:03 PM, pi_senny said: Crownhill Ładne buty! Co to za model? Cytuj
pi_senny Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @ciasteczkowy Dzięki. Zakupione tutaj na forum i kolega również nie wiedział jaki to model. Pewnie już niedostępny. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 7 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Berwick kupione na wyprzedaży z 3 lata temu - dość sztywne, ale nie ma tragedii większej niż w Meermin 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 8 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Coś cicho w temacie, to wrzucę znowu fotkę - skończył się hołmofis 15 5 Cytuj
john220 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 W dniu 7.05.2020 o 09:40, Krzysiek_W napisał: Berwick kupione na wyprzedaży z 3 lata temu - dość sztywne, ale nie ma tragedii większej niż w Meermin Jak Ci się ten model nosi? Kupiłem tydzień temu czarne, również na wyprzedaży. Zastanawiam się nad trwałością i wygodą, bo wygląd jak najbardziej mi odpowiada. 1 Cytuj
mayor Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Ciekawe czy ktoś pozna ? Oczywiście chodzi o te Derby "na sobie" Lotniki na prawidłach to marka ciesząca się religijnym uwielbieniem na forum i quiz by był dziecinnie łatwy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 8 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Marka butów produkowana w stanie Kentucky, firma od lat 70 XX wieku używa starych maszyn do goodyearwelted przywiezionych w czasach rewolucji z Devon (cła na maszyny wtedy były bardzo niskie) w latach 80 kiedy angielskie marki upadaly pod naporem produkcji z Chin. Sam pas do podeszwy jest handwelted, tradycja wyplatania ręcznej lnianej nici podtrzymywana jest w tej firmie od czasów elekcji Nixona, kiedy wykonano dla niego buty i nie starły się przez całą kampanię. Jako ciekawostka dodam że japoński denim na nodze posiada słynny błąd maszyny, krótka edycja z 1971 roku, kupione za 5$ new old stock na fleamarket w Dallas. Zgadłem? 14 2 Cytuj
mayor Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Buty wyprodukowane w UK .Producent dosyć znany ,chociaż obecnie większość produkcji przeniósł do Indii, ale marka butów inna, też "brytyjska" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 8 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Meermin w kordowanie: 13 1 Cytuj
mayor Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 To jest słuszna koncepcja:."Zamieńcie go na psa.Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu.Niech on nie miauczy.." 4 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 11 godzin temu, john220 napisał: Jak Ci się ten model nosi? Kupiłem tydzień temu czarne, również na wyprzedaży. Zastanawiam się nad trwałością i wygodą, bo wygląd jak najbardziej mi odpowiada. Dość rzadko je zakładam, ale całkiem nieźle, nie narzekam 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 9 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 Yanko X The Shine 11 4 Cytuj
mayor Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 8.05.2020 o 11:39, eye_lip napisał: Marka butów produkowana w stanie Kentucky, firma od lat 70 XX wieku używa starych maszyn do goodyearwelted przywiezionych w czasach rewolucji z Devon (cła na maszyny wtedy były bardzo niskie) w latach 80 kiedy angielskie marki upadaly pod naporem produkcji z Chin. Sam pas do podeszwy jest handwelted, tradycja wyplatania ręcznej lnianej nici podtrzymywana jest w tej firmie od czasów elekcji Nixona, kiedy wykonano dla niego buty i nie starły się przez całą kampanię. Jako ciekawostka dodam że japoński denim na nodze posiada słynny błąd maszyny, krótka edycja z 1971 roku, kupione za 5$ new old stock na fleamarket w Dallas. Zgadłem? Marka butów raczej kojarzy się z powiedzmy "brytyjskim" producentem koszul z Jermyn Street , który nigdy nie uszył koszuli w UK, ale buty wyprodukowane w Anglii przez Loake A denim na nodze niestety nie japoński tylko kalifornijski Guess Falcon-"skaza" na nogawce to nie błąd maszyny tylko efekt acid wash te linie są symetryczne na obydwu nogawkach,,Spodnie nie pamiętają administracji Nixona, ale są wyprodukowane w USA zanim bracia Marciano całkowicie zlikwidowali zakłady produkcyjne w Stanach, głównie na skutek akcji prowadzonej przez muzyków Rage Against The Machine i związku zawodowego UNITE : "Rage Agaist Sweatshops,We Don't Wear Guess ,Don't buy it." 1 Cytuj
Paweł Kupras Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Przynajmniej wczoraj pogoda dopisała. 4 1 Cytuj
musa19 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 W dniu 23.04.2020 o 13:45, YoJoe napisał: Z niecierpliwością czekam na Crocs'y ? Mówisz i masz;) 5 Cytuj
bratdominik Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @Tanatos70 chodzi o to że skóra korygowana? Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 1 godzinę temu, bratdominik napisał: @Tanatos70 chodzi o to że skóra korygowana? Sent from my MI MAX using Tapatalk Pociągnięta lakierem (jak sądzę), jednak z upływem lat nic złego się nie dzieje. Kupowałem w ciemno, na amerykańskim ebayu licząc, że to może konina ?. Czego jednak mogłem się spodziewać za te 100 $. Wersja NOS. Cytuj
kormox Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @Tanatos70 a dużo były chodzone? Bo wyglądają prawie jak nowe. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 No mam już je ponad 4 lata. Ze względu na charakter powłoki, wystarcza przetrzeć wilgotną szmatką i odzyskują świetność. Mam zdecydowanie za dużo butów, stąd żadne się u mnie nie przepracowywują. Te mają za sobą góra 30- 40 wyjść. Cytuj
Beny23 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Dzisiaj POLO Ralph Lauren z krokodyla 4 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi