Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 4 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @Beny23 ładną patynę łapią te Krystyny, ale chyba czas na małe SPA? U mnie tak. Yanko x TheShine 8 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 4 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 U mnie +8 stopni mrozu. 6 6 Cytuj
michau Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 CSDam +1 za buty i -1 za kolor spodni Cytuj
jarecki70 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Godzinę temu, michau napisał: Dam +1 za buty i -1 za kolor spodni Doecniam szczerość ale mam inne zdanie. 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 23 hours ago, blekit said: @Beny23 ładną patynę łapią te Krystyny, ale chyba czas na małe SPA? U mnie tak. Yanko x TheShine Też tak myślę. W tym tygodniu skoczę do mojego ulubionego pucybuta Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 5 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Edward Green 5 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Opublikowano 5 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Loake Aldwich 5 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Opublikowano 5 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 14 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zw1920 Opublikowano 6 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Bexley 6 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Nowy nabytek z New & Lingwood by Joseph Cheaney benchgrade; żółte skarpety od Pedemeia 20 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 7 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Yanko 8 5 Cytuj
mayor Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Na przekór forumowym trendom, że trzewiki to tylko w zimę.Akurat wczoraj były burze z takimi opadami ,że espadryle nadawały by się tylko do kontenera.Trickers Stow Todd Snyder Co-op Przy okazji Dainite to świetna podeszwa na deszcz i kałuże na śnieg i lód nie była by moim pierwszym wyborem 6 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Opublikowano 7 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 5 6 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Moja nowa wakacyjna przyjaciółka ?: 3 5 Cytuj
marun Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 09:32, blekit napisał: Nigdy nie zapomnę, jak mnie obtarły przy pierwszym wyjściu... Teraz służą już całkiem dobrze, ale i tak są następne w kolejce do wymiany. O ile w końcu uda mi się znaleźć w pełni kompatybilne kopyto i rozmiarówkę dla loafersów Berwick czy to Berwick 2561 Burgundy? wlasnie myslalem nad ich kupieniem, ale na zdjeciach ze sklepu kolor wydaje sie duzo ciemniejszy, taki prawie ciemno brazowy, a twoje podchodza pod wisnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Opublikowano 8 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 5 7 Cytuj
blekit Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 @marun to jest ten model, moim zdaniem zdjęcia dość dobrze oddają rzeczywisty kolor. Cytuj
marun Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 Godzinę temu, blekit napisał: @marun to jest ten model, moim zdaniem zdjęcia dość dobrze oddają rzeczywisty kolor. dzieki wielkie 2 godziny temu, xkoziol napisał: Z ciekawości - jakiego koloru spodziewałeś się po butach nazwanych "burgundy"? napewno czegos duzo ciemniejszego, na przelamaniu brazu/czerni z ciemnym czerwonym, buty moga zmieniac odcien w zaleznosci od sposobu dbania o nie, mozna uzyc ciemniejszych czy jasniejszych past i woskow aby z czasem zmienic odcien buta, ale przeciez o tym wiecie. a zeby pokazac empirycznie moje wyobrazenie o burgundzie https://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=12833&x=1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Opublikowano 8 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 8 6 Cytuj
blekit Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 Czekając na sneakersy od Patine H&M 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi