jarecki70 Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Berwick. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Dobre, bo polskie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Alfred Sargent 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 @Beny23, dawno tu nie było tych staruszków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Patine 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Nie.Ale co, niedobre czy niepolskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 To chyba nie jest w ogóle zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 GEOXWysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 4 hours ago, Żorż Ponimirski said: @Beny23, dawno tu nie było tych staruszków Stare ale jare te podwójne monki Alfred Sargent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 8 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Wczorajsza pesymistyczna prognoza pogody skłoniła mnie do użycia trzewików. Prognoza swoje, rzeczywistość swoje. C&J SkyIII 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 @arsen w swoim żywiole Dziękujemy za emocje w Londynie mistrzu! 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Te buty opiewam na forum od lat, wiec trudno coś nowego o nich napisać. Niezmiennie „buty pierwszego wyboru” kiedy czeka mnie cięższy dzień. (Jan Kielman) 21 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Berwick. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Saint Crispin’s 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Loake 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Yanko 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 ASy 4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Berwick. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Te też bardzo lubię... (Jan Kielman) 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Dzisiaj przez ponad godzinę przymierzałem Meerminy z mizernym skutkiem-nie leży mi żadne ich kopyto. Zostaję przy superwygodnych szerokich AS 😁 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Carmina 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 @kormox jaki jest wybór na trunk show? Ja planuję zajrzeć jutro, ale nie będę miał za dużo czasu (zależy mi przede wszystkim na loafersach, szerszych kopytach - Rui i Hiro G i pomacaniu jakichś butów z kordowanu). I czy są buty damskie do obejrzenia/przymierzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Wybór dosyć spory. Przynajmniej jeszcze ok. 12, bo generalnie można kupować. Kilka modeli loafers. Cordovanu nie widziałem. Nie ma chukka. Sam zdecydowałem się na czekoladowe longwingi na Rui 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi