Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tak świetne, jak pokazane wyżej, ale bardzo (obecnie; drzewiej różnie bywało) wygodne wiedenki Loake. Podoba mi się ich kolor - w cieniu ciemnobrązowe, w słońcu wyraźnie się rozjaśniają i ujawniają odcienie wiśni.

post-220-13658920550397_thumb.jpg

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie tak świetne, jak pokazane wyżej, ale bardzo (obecnie; drzewiej różnie bywało) wygodne wiedenki Loake. Podoba mi się ich kolor - w cieniu ciemnobrązowe, w słońcu wyraźnie się rozjaśniają i ujawniają odcienie wiśni.

Bardzo zgrabne kopytko.

Opublikowano

Dzielnie służyły przez ostatnie 4 dni na mazurach. Loake Fairford:

Czegos takiego szukam na jesien, ale czy one maja normalna GW podeszwe? Jak to sie sprawdza w wilgoci, blocie itp.?

Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to:

post-270-13658920555973_thumb.png

Opublikowano

Czegos takiego szukam na jesien, ale czy one maja normalna GW podeszwe? Jak to sie sprawdza w wilgoci, blocie itp.?

Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to:

Też cały czas szukam czegoś dobrego na jesień.

Loake mają GYW ale od spodu jest gumowa podeszwa Dainite - świetna sprawa.

Spisały się rewelacyjnie w podmokłych błotnych terenach, a szeroki sztuper sprawił, że nie brudziły się aż tak bardzo z zewnątrz. Przychylam się do opinii gccg, że takie buty do doskonały wybór na wakacyjne wycieczki. Świetnie izolują od ciepła i chronią kostkę przed urazami, a jednocześnie są na tyle wytrzymałe, że ciężko o jakiekolwiek uderzenie stopy a i żadne ataki kobiecymi szpilkami nie są groźne 8-)

Opublikowano

Też cały czas szukam czegoś dobrego na jesień.

Loake mają GYW ale od spodu jest gumowa podeszwa Dainite - świetna sprawa.

Spisały się rewelacyjnie w podmokłych błotnych terenach, a szeroki sztuper sprawił, że nie brudziły się aż tak bardzo z zewnątrz. Przychylam się do opinii gccg, że takie buty do doskonały wybór na wakacyjne wycieczki. Świetnie izolują od ciepła i chronią kostkę przed urazami, a jednocześnie są na tyle wytrzymałe, że ciężko o jakiekolwiek uderzenie stopy a i żadne ataki kobiecymi szpilkami nie są groźne 8-)

Dzieki za odpowiedz, biore takie Loake pod uwage. Moze w sprawie forumowych trzewikow pomoze nam wszystkim nieoceniony Immune :twisted:

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja też liczę po cichu na forumową akcję, gdzie przedmiotem zakupu będą trzewiki, czy też chukka na gumowych podeszwach ;)

Opublikowano

Prawdę powiedziawszy takie sfatygowane lekko buty mają swój urok, mówiąc jednocześnie o jakości skóry i dbałości o nie właściciela ( tutaj chodzi mi o przypadki praktycznego zdewastowania z powodu braku dbałości ;) )

Opublikowano

Janie, masz jakieś namiary na sklep sprzedający buty Wolverine? 1000 Mile Boot śnił mi się po nocach, ale nie mogłem znaleźć sprzedawcy.
Opublikowano

Janie, masz jakieś namiary na sklep sprzedający buty Wolverine? 1000 Mile Boot śnił mi się po nocach, ale nie mogłem znaleźć sprzedawcy.

Niestety mam tylko info dostepne w internecie, a jesli bede je kupowal to chyba stacjonarnie. Wybiore sie moze w styczniu do USA, wiec bedzie to okazja do zakupu.

Opublikowano

Tu masz namiary na sklepy sprzedajace Wolverine:

http://www.wolverine.com/us/1000mile/bl ... ilers.aspx

Myślałem raczej o czymś internetowym, względnie niewymienionym na liście - Jan rozwiał moje nadzieje ;)

http://www.nextag.com/wolverine-1000-mi ... tores-html

Tu mozesz znalezc sklepy, ktore nimi handluja online (oczywiscie nie wszystkie). Czesc z nich wysyla do PL, np. http://www.onthefly.com/product/wolveri ... boot/27790, http://www.amazon.com/dp/B002KYX2FY/ref ... B002KYX2FY

Jesli chcesz je kupic przez internet, to wejdziesz w ich posiadanie pewnie szybciej niz ja. Glowa do gory, nie wszystko stracone ;)

Opublikowano

Tak tu cicho, że podbiję Wam puls ryzykownym postem :twisted:

Panowie, co myślicie o kontrastujących sznurówkach? Wklejam kilka zdjęć z mniej i bardziej poprawnymi skarpetkami. Buty są o tyle ciekawe, że są na skórzanej podeszwie, wyglądają klasycznie, lecz skóra jest naprawdę podłej jakości (czego na zdjęciach dobrze nie widać). Dwucyfrowa cena w złotych sprawia, że noszę je z bananem na twarzy, a beżowe sznurówki tylko dopełniają ten szaleńczy obraz :mrgreen:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika