Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

@Wuj PRZE-PIĘ-KNE buty! Obiecywałem sobie nie przekraczać pewnej kwoty jeżeli chodzi o wydatki na buty, ale ilekroć Ty lub @Whitesnake prezentujecie swoje cudeńka, jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać...

Dzięki @Zajac Poziomka. Muszę przyznać, że sam byłem na siebie zły, że znowu zamawiam u Kielmana, bo miałem oszczędzać itp,. ale jak je zobaczyłem, to mi przeszło:)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu? Czy moderator może ciachnąć takie posty?

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Awopiotr napisał:

Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu? Czy moderator może ciachnąć takie posty?

Popieram, zwłaszcza w sytuacji gdy 3 z 5 zdjęć przedstawia niemal dokładnie to samo ujęcie. Może wyrzucajcie kolaż ?? ;)

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Profumo napisał:

Z drugiej strony. Jak sobie człowiek raz za młodu nakupi butów to będzie miał do końca życia ?

Do końca życia to Xi Jinping będzie miał stanowisko prezydenta PRC. Butów nawet jak ktoś nakupi za młodu to na starość będą za małe.,

Opublikowano

Panowie chciałbym żeby ktokolwiek zaczął wrzucać zdjęcia ładnych butów w dowolnej ilości bo Forum zamiera. Ten wątek jest trochę bardziej żwawy od CMDNS ale jak tak dalej pójdzie to trzy osoby będą wrzucały wszystkie posty...

Chciałbym żeby osoby narzekające na ilość zdjęć wrzuciły chociaż jedno zdjęcie butów ze swojej kolekcji bo krytykować jest najłatwiej a wnieść coś od siebie to nie ma komu...

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 4