Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 5 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Ja też powoli odbijam od kei, na razie po zatoce kilka halsów:) 8 12 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 @Wuj PRZE-PIĘ-KNE buty! Obiecywałem sobie nie przekraczać pewnej kwoty jeżeli chodzi o wydatki na buty, ale ilekroć Ty lub @Whitesnake prezentujecie swoje cudeńka, jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: ...jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Będę namawiał, spokojny o Twoją satysfakcję 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 U mnie dzisiaj spokojnie... (C&J Swansea) 2 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 5 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Poniedziałek dniem brązowych brogues? 3 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 5 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Poniedziałek dniem brązowych brogues? No to po linii. Yanko jeszcze tego tła nie miały: 6 6 Cytuj
Wuj Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Wuj PRZE-PIĘ-KNE buty! Obiecywałem sobie nie przekraczać pewnej kwoty jeżeli chodzi o wydatki na buty, ale ilekroć Ty lub @Whitesnake prezentujecie swoje cudeńka, jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Dzięki @Zajac Poziomka. Muszę przyznać, że sam byłem na siebie zły, że znowu zamawiam u Kielmana, bo miałem oszczędzać itp,. ale jak je zobaczyłem, to mi przeszło:) 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Carmina 4 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 7 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Vass 1 9 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, wimon napisał: T.Januszkiewicz ? Cytuj
wimon Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Whitesnake czyli styl pracowni rzeczywiście charakterystyczny tak jest. Cytuj
Beny23 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Klient w krawacie jest mniej awanturujący się 6 Cytuj
Profumo Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 4 godziny temu, Mateo86 napisał: Vass Mateo. Obserwuję Cię. Nie chciałbym cię straszyć ale masz tyle butów nowych, ze to chyba kwalifikuje się do zakupoholizmu ? Cytuj
Mateo86 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Profumo chyba nie jest tak źle. Poza tym to nie zakupoholizm a butoholizm. Jeszcze nie wszystkie pary są w domu bo GMTO w toku ale obiecuje przestać. Cytuj
Profumo Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Z drugiej strony. Jak sobie człowiek raz za młodu nakupi butów to będzie miał do końca życia ? 1 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu? Czy moderator może ciachnąć takie posty? 5 3 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 1 godzinę temu, Awopiotr napisał: Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu? Czy moderator może ciachnąć takie posty? Popieram, zwłaszcza w sytuacji gdy 3 z 5 zdjęć przedstawia niemal dokładnie to samo ujęcie. Może wyrzucajcie kolaż ?? 2 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 "Psze Paniom, a Beny ciongle pokazuje zdjencia swoich butuw i to tak duuuzo, i ciongle te same, i ciongle takie same" 4 4 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 28 minut temu, Krzysiek_W napisał: "Psze Paniom, a Beny ciongle pokazuje zdjencia swoich butuw i to tak duuuzo, i ciongle te same, i ciongle takie same" Z ostatnich dwóch postów rzeczonego @Beny23 Znajdź 5 różnic Buty piękne, ale bez jaj 1 Cytuj
mayor Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 3 godziny temu, Profumo napisał: Z drugiej strony. Jak sobie człowiek raz za młodu nakupi butów to będzie miał do końca życia ? Do końca życia to Xi Jinping będzie miał stanowisko prezydenta PRC. Butów nawet jak ktoś nakupi za młodu to na starość będą za małe., Cytuj
Beny23 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie chciałbym żeby ktokolwiek zaczął wrzucać zdjęcia ładnych butów w dowolnej ilości bo Forum zamiera. Ten wątek jest trochę bardziej żwawy od CMDNS ale jak tak dalej pójdzie to trzy osoby będą wrzucały wszystkie posty... Chciałbym żeby osoby narzekające na ilość zdjęć wrzuciły chociaż jedno zdjęcie butów ze swojej kolekcji bo krytykować jest najłatwiej a wnieść coś od siebie to nie ma komu... 2 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi