Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szczerze je polecam. W ogóle według mnie Meerminy prezentują świetny stosunek ceny do jakości. Wiem że wielu forumowiczów nie podziela mojego zdania i narzeka na niedoróbki, ale ja z każdej mojej pary Meerminów, poza zamszowymi lotnikami, jestem bardzo zadowolony.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
14 godzin temu, xkoziol napisał:

Przepraszam, to jest jakieś schorzenie? Jak się nazywa?

Nazywa się zapewne hipotonia. Ja tam kolegę @Hush rozumiem, bo sam np. zakładam rękawiczki jeszcze gdy wokół nikt nie zakłada a i mimo tego mam palce zimne jak u trupa. Oczywiście, zgodnie z ludowym porzekadłem "syty głodnego nie zrozumie" i stąd zapewne zdziwienie, że ktoś może być zmuszony odstawić buty na cieńszej podeszwie na pół roku do szafy...

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zapewne nazywa się to: w butach na gumowej (podzelowanej) podeszwie jest mi przy niskich temperaturach cieplej. Guma lepiej izoluje i to chyba nie jest szczególnie odkrywcze. Moje ciśnienie krwi i napięcie mięśniowe jest w normie, zapewniam. Podobnie jak temperatura ciała. Wyedytuję dyskusogenny post, co by uciąć dalsze spekulacje.  

Opublikowano
2 godziny temu, Ataman napisał:

Carlosy kup mówili, monki mówili, bo przyszwa mówili, ale jesień idzie trzewiki muszą być mówili. No i wyszło takie coś. Carlos Santos, monki, trzewiki. emoji3.png

441c386b2a8793952737f5f51b513cd8.jpg6dfa1e8a63f54fbb83753b4a49368e40.jpg

Bardzo ładnie się prezentują. Czy to ze sklepu Którego Nazwy Nie Można Wymieniać Albowiem Ma Bana i Bardzo Denerwuje Pana Administratora? ;)