Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czy kolor języka zawsze był taki jasny, czy też nie był traktowany pastą?

One są tak nie za równo barwione.

Jeżeli chodzi o język to:

Czy tak było od początku? Nie wiem, ale języka w nich nie pastowałem więc to może być przyczyną.

Opublikowano
1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał:

Jak wszystkie buty, które sprzedają. Herring Shoes ma fatalne zdjęcia :) 

To prawda - wiedziałem, że Ktoś to napisze i w pierwszej trójce stawiałbym na Ciebie! ;-)

Zastosowałem skrót myślowy - kojarzyłem ten konkretny model ze sklepu ale jakoś mnie nie 'urzekał'; po zobaczeniu zdjęcia @Aron wszedłem na stronę Herringa, żeby upewnić się, że to te same... 8-)

Opublikowano
3 minuty temu, musa19 napisał:

Robię wszystko, żeby ich jednak nie kupować, a Ty swoje... ;-)

Ze wszystkich butów, które mam (a kilka par się już uzbierało...), Tetbury uważam za swój najlepszy zakup. Tylko dobrze je obejrzeć na żywo przed zakupem - nie wszystkim odpowiada dosyć wydłużone kopyto 348. Ale najprawdopodobniej "będzie pan zadowolony".

@Whitesnake

Piękne są te Vassy. Możesz przypomnieć jakie to kopyto?  

Opublikowano
4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

nie wszystkim odpowiada dosyć wydłużone kopyto 348.

Mnie właśnie bardzo się podoba. Na tyle, żeby właśnie teraz, w natłoku różnych wydatków, wystrzegać się pokus;-)

Opublikowano
Teraz, Whitesnake napisał:

To kopyto U, tylko dzięki MTO i specyficznemu szyciu jest trochę szersze w palcach. 

Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie kopyto będzie pasować do trzewików... jak patrzę na swoje lotniki to kopyto U wydaje mi się nieco zbyt charakterystyczne, dynamiczne, "ostre" i już byłem zdecydowany na kopyto F. Ale jak teraz zobaczyłem jak ładnie wyglądają Twoje casualowe buty na kopycie U, znów zaczynam mieć wątpliwości :)  

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie kopyto będzie pasować do trzewików... jak patrzę na swoje lotniki to kopyto U wydaje mi się nieco zbyt charakterystyczne, dynamiczne, "ostre" i już byłem zdecydowany na kopyto F. Ale jak teraz zobaczyłem jak ładnie wyglądają Twoje casualowe buty na kopycie U, znów zaczynam mieć wątpliwości :)  

Miałbym opory przed trzewikami na takim kopycie, jest bardzo charakterystyczne i mocne w formie. Choć, może to tylko tymczasowa opinia, bo ostatnio zauważam u siebie odwrót od tak zdecydowanych kształtów. W tym sezonie jakoś najlepiej się czuję w klasycznych kopytach ;).