Midlife-Crisis Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Nie uzurpuję sobie prawa do inicjowania spotkania, szczególnie jako gość w Warszawie (po ostatniego pobycie w sierpniu chyba się już uzależniłem), jednak cieszę się, że paru kolegów a nawet prezesa to zainteresowało. Jeżeli wykluje się coś i już będzie lokacja, to będę rezerwował nocleg w pobliżu na 30 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 na miejsce tradycyjnie proponuje Bar Vitkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że uda mi się dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 30 chyba też mógłbym wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Termin podróży z mojej prowincji do stilicy już prawie za tydzień. Stąd pozwolę sobie ponowić zapytanie, czy koledzy @Nowoanglik @MichałBrit @wimon @Meander @BrotherM no i oczywiście ze Stowarzyszenia @waski i sam prezes @damiance są dalej zainteresowani spotkaniem w Sobotę 30 września. Ja już mojego odbioru butów w Warszawie się nie mogę doczekać a jak jeszcze będzie z kim to trochę uczcić to jeszcze lepiej. A może ktoś jeszcze dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Ja będę, jeśli tylko spotkanie będzie po 16'30 (praca) Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Ja obecnie w Wawie jestem, ale dam znać na dniach, bo costam w lekką kolizje wchodzi jesli o 1 października idzie, co wymaga obecności w Krk. Stąd żadnych wymagań ze swej strony nienarzucam, zreszta nocleg i tak bedzie u mnie potrzebny, wiec ew godzina spotkania mi obojetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Ja wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi wciąż mam ten dzień wolny i jestem chętny na spotkanie w doborowym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Dla mnie w sobotę czas dowolny, ale wieczorem lepiej. Propozycja lokalu już padła - Vitkac. Może ktoś z kolegów zaproponuje czas spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Wszystko wskazuje na to, że będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 17.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 24 minuty temu, damiance napisał: 17.00? Dla mnie ok🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Dla mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Powinienem się pojawić :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Spotkanie jest w sobotę czy niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 13 minut temu, JakubAnderwald napisał: Spotkanie jest w sobotę czy niedzielę? W sobotę i co z ostatnich ustaleń wynika o 17.00, miejsce: bar Vitkac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Potwierdzam obecność, do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Takie głupie pytanie: czy bar Vitkac to ten na Brackiej 9? Czy wskazana jest rezerwacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Pytanie dobre, zasadniczo ten bar nazywa się "bar 13", jest w Vitkacu na Brackiej. Jedziesz ruchomymi schodami na samą górę i jesteś na miejscu Tam nigdy nie ma tłoku, można nie robić rezerwacji, ewentualnie tylko upewnić się, że nie mają całego baru zarezerwowanego (IMO w sobotę prawdopodobieństwo bliskie 0) https://www.vitkac.com/pl/sites/bar-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Dzięki @damiance, fajnie - prawdziwy rooftop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Raczej przyjdę. Już mam zgodę szefowej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 13 godzin temu, Nowoanglik napisał: Raczej przyjdę. Już mam zgodę szefowej! Moja nie dała, to wziąłem😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Ja też się powinienem pojawić, tylko pewnie koło 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi