rumcajs43 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 W sumie poluję na coś podobnego. W tym klimacie robi również buty: Wesco i Nick's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 W dniu 25.03.2018 o 23:57, Velahrn napisał: Ciekawostka. Jedna z najbardziej uznanych amerykańskich marek obuwniczych, czyli White's, robi takie obcasy: Mam takie obcasy w swoich RedWingach Engineerach. Na początku trochę się obawiałem, że wyglądają dziwnie, ale Żona mnie pocieszyła, że całe buty są beznadziejne. Tak więc - spoko. Ps: bardzo przyczepna podeszwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Monki z pekari 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 zakochałem się.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Zielona butelka ...i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 8 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Przesada czy nie? Źródło 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Wspaniałe, przez kogo wykonane? PS. Szczerze mówiąc, w takich butach często bardziej podoba mi się podeszwa niż sama cholewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Żal używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Jak to jest w praktyce z takim rodzajem „podzelowania”? Na posadzkach mocno stuka i ślizga się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 8 godzin temu, Diminished napisał: przez kogo wykonane? Zgaduję że Patrick Frei, patrząc na źródło - niemiecki szewc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 9 godzin temu, skatej napisał: Jak to jest w praktyce z takim rodzajem „podzelowania”? Na posadzkach mocno stuka i ślizga się? To zależy od tego jak stawiasz kroki. Przy normalnym chodzie nie ma to wielkiego znaczenia, bo metalowy czubek rzadko dotyka podłoża, a jaśli już, to w momencie odrywania stopy a nie stawiania. Warto spojrzeć na swoje podeszwy. Jeśli masz mocno zdarte czubki, to będziesz stukał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Gatoraide, Enzo Bonafe dla Skoaktiebolaget.Autor. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 W dniu 8.04.2018 o 21:59, Xune napisał: Przesada czy nie? Źródło z punktu widzenia konstrukcyjnego to: 1. jest tu małe podparcie dla stopy 2. konstrukcja buta jest tu zdecydowanie najsłabsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 @spiryt To i tak na kopycie nie do noszenia, a do wyglądania Trochę spamuję, ale co poradzić. Nie shoe, a boot, ale za to seamless (ponglisz!):https://www.meccarielloshoes.it/wp-content/uploads/2016/07/11797331_899732243429044_1824441080_n.mp4?_=1Oraz seria zdjęć: https://www.meccarielloshoes.it/seamlessboot1/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Re-we-la-cja! Ciekawe jak mogłyby wyglądać w brązie czy burgundzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 Yohei Fukuda 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 W dniu 14.05.2018 o 20:35, kolekcjoner21 napisał: Re-we-la-cja! Ciekawe jak mogłyby wyglądać w brązie czy burgundzie? w Brązie - za parę dni będą w medalion shoes w pekinie dostępne Na Instagramie byly zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Paul Evans 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 26 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Antonio Meccariello. Adelaide quarter-brogue oxfords to mój ideał buta + moim zdaniem, AM robi zdecydowanie najpiękniejsze buty. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 To ja wrzucę całość, ale ze specjalnymi wyróżnieniami: http://shoegazing.se/english/2018/08/15/guide-my-shoe-collection-5/ Y. Fukuda za nosek i kształt "adelajdla" Oraz dla odmiany Y. Fukuda, buty z wintydżowej skóry od Ilcei I ten ostry jak żyleta bok od Eiji Muraty jest chyba najlepszym co ostatnio widziałem 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Łoooooo..... 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Wyższy poziom butofilii połączony z shoegazmem Trzeba by nauczyć się chodzić na rękach... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Teraz tylko podzelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Podzelować przezroczystymi zelówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2018 23 godziny temu, mosze napisał: Podzelować przezroczystymi zelówkami. Juz o to kiedyś pytałem Ponoc nie da się, bo i tak trzeba zeszlifować gładką powierzchnie do klejenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi