Miro Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Damskie chukka bordowe właśnie dzisiaj dotarły do mojego domu Dziewczyna zaczarowana - jej pierwsze słowo brzmiało "Szok"! A drugie również: "Szok"! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 21 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Tym razem jedna z dwóch par zielonych Yanko, druga para będzie trochę bardziej odważna 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Żebym dobrze zrozumiał - to jest ta 'skromniejsza'?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 21 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Tak w rzeczywistości jednak są trochę bardziej stonowane, złapały tutaj sporo światła zastanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Btw, robiąc zdjęcie siedziales na toalecie? trochę się odbijasz w uchwycie prawidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 21 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Stałem na krześle nad fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Zjawiskowe! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2016 Tym razem niebieskie Yanko 742. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 29 Sierpień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Przedstawiam kolaborację z firmami Sartolane oraz Patine.pl, gama produktów z możliwością malowania / patyny się poszerza. Oprócz butów Yanko które są moją największą pasją (po prostu kocham buty ) asortyment rozszerzam o torby, lada moment paski oraz inne akcesoria o których wspomnę jak wszystko będzie dograne w 100%. Wszystko powyższe beż żadnych kompromisów, włoska skóra do patynowania, porządne Polskie wykonanie. Projekt w odważnych kolorach który pokazuje zakres możliwości, nic nie stoi na przeszkodzie by wykonać realizacje w bardziej klasycznych barwach 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 29 Sierpień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Tym razem coś bardziej klasycznego, Yanko 558 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Generalnie przy jednolitych projektach można użyć kremu w kolorze butów. Przy realizacjach z przejściami tonalnymi zaleca się stosowanie kremu bezbarwnego (pasta może być w kolorze). W razie rys (o same wyraźne rysy cieżko, barwnik wnika głęboko w skórę) można posiłkować się miejscowo kremem w kolorze, oczywiście w minimalnej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Nowości 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 18 Listopad 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Nowe realizacje. Dostępne są od ręki 2 pary lotników Yanko 201 do patynacji, rozmiar UK8 oraz UK10.5. Cena za buty + realizacja malowania na życzenie wynosi 1500pln dla forumowiczów, regularna cena za komplet wynosi na obecną chwilę 1600pln. Okres oczekiwania na realizację wynosi około 3 tygodnie. W razie zainteresowania proszę o wiadomość PM lub na email info@theshine.pl 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Miło mi poinformować że w sklepie internetowym można już zamówić buty Yanko wraz z realizacją ręcznego malowania. W tej chwili od ręki dostępna jest szeroka rozmiarówka lotników Yanko 201 oraz semi-brogues Yanko 742. Do 15 lutego trwa promocja Walentynkowa, buty można zamówić o 200zł taniej. W razie dowolnych pytań proszę o kontakt poprzez PW lub info@theshine.pl Na deser dwie niepublikowane tutaj realizacje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Czy te chukka są na kopycie 915? Chyba nie było tego modelu w regularnej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 17 minut temu, Aron napisał: Czy te chukka są na kopycie 915? Chyba nie było tego modelu w regularnej sprzedaży. Są dosyć standardowe, na zdjęciu chukka na kopycie 790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 18 Luty 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Tym razem taka oto realizacja 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 23 Luty 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Czasem realizuję coś mniej szalonego. Klient dokładnie określił odcień brązu, mieszanina trzech kolorów zaowocowała takim efektem. Lustro już ode mnie 1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 28 Luty 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Najnowsza realizacja na butach Cheaney, jeden z butów posiadał niefortunnie zarysowany czubek, zostały więc oba spatynowane. Nawet na tego typu skórze da się uzyskać efekt lekkiego lustra. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 33 minuty temu, arsen napisał: Najnowsza realizacja na butach Cheaney, jeden z butów posiadał niefortunnie zarysowany czubek, zostały więc oba spatynowane. Nawet na tego typu skórze da się uzyskać efekt lekkiego lustra. Jaki to model Cheaney? Bardzo ładny. Swoją drogą - uważasz, że na skórze z fakturą trudniej robi się lustro? Akurat u mnie jedno z ładniejszych wychodzi na trzewikach Meermina z dosyć wyraźną fakturą (dark brown lama calf). Nie wrzucam zdjęcia, żeby Ci nie zaśmiecać tematu, ostatnio lajkowałeś je na Instagramie to może kojarzysz Sama realizacja świetna! Świetnie pomalowane i piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 @Zajac Poziomka to pewnie te: https://www.cheaney.co.uk/cheaney-chiswick-r-derby-in-walnut-grain-leather-p166 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Jaki to model Cheaney? Bardzo ładny. Swoją drogą - uważasz, że na skórze z fakturą trudniej robi się lustro? Akurat u mnie jedno z ładniejszych wychodzi na trzewikach Meermina z dosyć wyraźną fakturą (dark brown lama calf). Nie wrzucam zdjęcia, żeby Ci nie zaśmiecać tematu, ostatnio lajkowałeś je na Instagramie to może kojarzysz Sama realizacja świetna! Świetnie pomalowane i piękne zdjęcie Dzięki tak, pamiętam Twoje, przyznam że łatwiej mi się robi lustro na gładkich skórach. Nie wiem jaki to dokładnie model, buty są od klienta, wyglądają jednak jak te z linka od @blekit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2017 Dnia 2/23/2017 o 19:55, arsen napisał: Czasem realizuję coś mniej szalonego. Klient dokładnie określił odcień brązu, mieszanina trzech kolorów zaowocowała takim efektem. Lustro już ode mnie Te przepiękne, jestem pod wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 To moje buty i nie jest to Cheaney a Church's model Nothwood. Świetna robota Andrzeju, bardzo dziękuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 To moje buty i nie jest to Cheaney a Church's model Nothwood. Świetna robota Andrzeju, bardzo dziękuję. Aj, mój błąd w opisach, nie wiadomo dlaczego ale wszędzie oznaczyłem je jako Cheaney Najważniejsze że efekt finalny się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi