Popular Post arsen Posted January 19, 2016 Popular Post Report Share Posted January 19, 2016 Drodzy forumowicze, postanowiłem założyć osobny wątek dla mojej działalności, nie chciałbym już dominować w wątku Patynowanie oraz repatynowanie obuwia. Będę tutaj prezentował swoje prace. Można oczywiście w tym miejscu również zadawać pytania, na wszystkie z chęcią odpowiem. Przy okazji podzielę się najnowszą realizacją. Lotniki Yanko 201, główny kolor to jednolite bordo. Dla kontrastu czarne elementy, sznurowadła oraz ręcznie woskowana podeszwa na gorąco. 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 pytanie nr 1: dlaczego tak mało zdjęć? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 i wniosek do moderatora o przerzucenie (skopiowanie?) postów z innymi realizacjami Andrzeja z tematu "Patynowanie", żeby nie zniknęły w czeluściach owego tematu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsen Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 @damiance przyznam że była to szybka sesja, jak coś nowego porobię to się jeszcze podzielę, chociaż za rogiem następne projekty do uwieczniania @Krzysiek_W szkoda niszczyć wątek "Patynowanie" przenosząc tutaj posty, podejrzewam że zbyt ciężka sprawa by poradzono sobie aby wilk był syty i owca cała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodzu Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Autor zawsze może wrzucić te zdjęcia ponownie w tym temacie. Jeśli znajdują się w sieci, to nie zajmuje to dużo czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsen Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 Autor zawsze może wrzucić te zdjęcia ponownie w tym temacie. Jeśli znajdują się w sieci, to nie zajmuje to dużo czasu. Tak planuje zrobić jak będę miał tylko chwilę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajac Poziomka Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 arsen: Nie wiem czy wiesz, że na górze okienka w którym piszesz posty znajduje się przycisk "moje media". Po naciśnięciu tego przycisku możesz przeglądać i dodawać do posta jednym kliknięciem wszystkie załączone wcześniej w innych postach zdjęcia. To może znacząco ułatwić sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsen Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 arsen: Nie wiem czy wiesz, że na górze okienka w którym piszesz posty znajduje się przycisk "moje media". Po naciśnięciu tego przycisku możesz przeglądać i dodawać do posta jednym kliknięciem wszystkie załączone wcześniej w innych postach zdjęcia. To może znacząco ułatwić sprawę. Niestety, to nie zadziała bo posługuje się zewnętrznymi linkami które osadzam w postach. Wszelkie zdjęcia przechowuje na swoim serwerze. Nie trzymam ich na forum BWB. Nie będzie to jednak problem. Kilkadziesiąt minut w wolnej chwili i powinienem to ogarnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted January 20, 2016 Author Popular Post Report Share Posted January 20, 2016 Poniżej zamieszczam kilka moich wybranych realizacji. Nie sposób jest bym zamieścił wszystkie zdjęcia z tematu "Patynowanie..." 2 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bażant Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Piękne dzieła i doskonałe zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedman Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Dwie ostatnie pary lotników cudowne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted January 23, 2016 Author Popular Post Report Share Posted January 23, 2016 Kolejne lotniki, jeszcze gorące od kremów i wosków Co prawda jeden kolor ale ma swój urok, old cognac. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted February 23, 2016 Author Popular Post Report Share Posted February 23, 2016 Przedstawiam bardzo ciekawe zamówienie w trakcie realizacji. Jest to zmodyfikowany model Yanko 435 z noskiem od modelu 204 (magia MTO u Yanko) Malowanie to również ciekawe wyzwanie z uwagi na podział kolorów na ażurowanym obuwiu. Część cholewki w kolorze red cognac. Część w kolorze wiśni z lekkim efektem museum calf. Przez najbliższy dzień będzie mi się śniło ażurowanie 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajac Poziomka Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Chyba wiem czyje Zapowiadają się świetnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted February 29, 2016 Author Popular Post Report Share Posted February 29, 2016 Tym razem w pełnej krasie + Yanko 435 w navy blue 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedman Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Proponuję Patine wprowadzenie powyższego modelu - 435 i nosek z 204 - na stałe. Są CU-DO-WNE. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Granatowe to jest model 435 z gładkim noskiem, czy model 657? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsen Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Granatowe to jest model 435 z gładkim noskiem, czy model 657? Granatowe to 435 z gładkim noskiem. Proporcje na zdjęciu mogą być lekko przekłamane bo to dosyć spory rozmiar, UK 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 @arsen, jak zawsze REWELKA! Proponuję Patine wprowadzenie powyższego modelu - 435 i nosek z 204 - na stałe. Są CU-DO-WNE. To już postanowione jakiś czas temu Jak są sugestie kolorystyczne to śmiało. Granatowe to 435 z gładkim noskiem. Czyli po nowemu Yanko 742 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 To już postanowione jakiś czas temu Jak są sugestie kolorystyczne to śmiało. Według mnie brązowe oczywiście Cambridge Niger lub Boxcalf Niger . Edit: Ewentualnie połączenie brązowej skóry licowej z brązowym zamszem. Na podstawie powyższego zdjęcia - bordowa część pracująca z zamszu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 I na kopycie G a nie jakiejś popierdułce 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedman Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Dla mnie koniakowe w rozmiarze 45 . W sumie brakuje w ofercie właśnie koniakowych fullbrogsów na 915, a te - tak myślę - do tej kategorii by można podciągnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted March 5, 2016 Author Popular Post Report Share Posted March 5, 2016 Po raz pierwszy zagościły u mnie podwójne monki na kopycie 915, cel realizacji to wiśnia z z odrobiną brązu tu i ówdzie 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post arsen Posted March 20, 2016 Author Popular Post Report Share Posted March 20, 2016 Bordowe lotniki Yanko z domieszką brązu. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro_pet Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Piękne buty i doskonałe zdjęcia.W tym temacie nie mam zbytnio doświadczenia więc proszę o podpowiedź na ile trwałe jest takie "farbowanie" obuwia/skóry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts