arsen Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki, buty są farbowane na wskroś, barwnik wnika głęboko w skórę, można to porównać do tatuażu. Jest to nie do ruszenia. Cytuj
Pro_pet Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Czy każde obuwie można poddać takiemu zabiegowi, czy są jakieś wyjątki? Cytuj
arsen Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Obuwie które tu prezentuje są wykonane ze specjalnej skóry do tego przeznaczonej, surowa francuska skóra, tzw. crust. Buty przed malowaniem wyglądają jak na poniższym zdjęciu. Można też wykonać repatynację gotowych butów, tu już jednak trochę loteria i ograniczone możliwości. Domyślne wykończenie trzeba usunąć odpowiednią chemią na tyle ile pozwoli skóra. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Moje najnowsze dzieło z którego jestem nieskromnie, bardzo zadowolony Yanko 558. Pierwsza warstwa w kolorze żółtym z małą domieszką brązu, była to baza do subtelnego i czasochłonnego patynowania zielenią. Żółty mieni się więc nieregularnie spod zielonego koloru. Efekt w zależności od światła bardzo różny 30 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 jeszcze raz to napiszę - pięknie wyszły Cytuj
Dar Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Praca wymagająca zegarmistrzowskiej precyzji Cytuj
proki1971 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Świetne . Wrzuć jeszcze kilka takich to nie bede wiedział juz kompletnie jakie maja byc moje Cytuj
arsen Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Dzięki Panowie Obecnie na biurku bardzo ciekawe balmolare Yanko 6 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Moje najnowsze dzieło z którego jestem nieskromnie, bardzo zadowolony Yanko 558. Pierwsza warstwa w kolorze żółtym z małą domieszką brązu, była to baza do subtelnego i czasochłonnego patynowania zielenią. Żółty mieni się więc nieregularnie spod zielonego koloru. Efekt w zależności od światła bardzo różny czapki z głów ! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 @poszetka.com dzięki Tym razem trzewiki balmolar Yanko już po malowaniu, za bazę posłużyła wiśnia zmieszania z ciemnym brązem. 19 Cytuj
arsen Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Idąc za ciosem, kolejna para na biurku. Pisałem już że uwielbiam kopyto 915? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Na ostatnim zdjęciu były w surowej skórze, teraz w pełnej krasie po już po realizacji, Yanko 435 27 Cytuj
Serwacy Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Pięknie wyglądają. Gratulacje Andrzeju Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mistrzu Andrzeju! Pilna depesza z Francji! Załączymy ją do kolejnego zamówienia 16 Cytuj
arsen Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wow Czy to jest to co myślę? Cytuj
Hargin Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wow Czy to jest to co myślę? My nawet nie wiemy czego się spodziewać! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jeszcze gorąca realizacja 15 Cytuj
rurov Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jeszcze gorąca realizacja Piękne. Jaka jest róznica w malowaniu pędzlami za klikanaście złotych a Winsor & Newton, jak należy o nie dbać żeby jak najdłuzej służyły? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kolejna realizacja zmierza cierpliwie ku końcowi 15 Cytuj
Serwacy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Coś pięknego Panie Andrzeju 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tym razem już w bardziej zaawansowanej fazie, pozostały drobne szlify tu i tam 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Specjalnie dla wielbicieli pięknych kształtów, jakiś czas temu przyjechały do mnie takie oto cudeńka Vass na kopycie U do patynacji. Kopyto to zostało dodatkowo zwężone na potrzeby właściciela. 15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi