Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Generalnie przy jednolitych projektach można użyć kremu w kolorze butów. Przy realizacjach z przejściami tonalnymi zaleca się stosowanie kremu bezbarwnego (pasta może być w kolorze). W razie rys (o same wyraźne rysy cieżko, barwnik wnika głęboko w skórę) można posiłkować się miejscowo kremem w kolorze, oczywiście w minimalnej ilości.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miło mi poinformować że w sklepie internetowym można już zamówić buty Yanko wraz z realizacją ręcznego malowania.

W tej chwili od ręki dostępna jest szeroka rozmiarówka lotników Yanko 201 oraz semi-brogues Yanko 742.

Do 15 lutego trwa promocja Walentynkowa, buty można zamówić o 200zł taniej. 

W razie dowolnych pytań proszę o kontakt poprzez PW lub info@theshine.pl

Na deser dwie niepublikowane tutaj realizacje ;)

Yanko306MJ21.jpg

YankoAL.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
17 minut temu, Aron napisał:

Czy te chukka są na kopycie 915? Chyba nie było tego modelu w regularnej sprzedaży.

Są dosyć standardowe, na zdjęciu chukka na kopycie 790 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
33 minuty temu, arsen napisał:

Najnowsza realizacja na butach Cheaney, jeden z butów posiadał niefortunnie zarysowany czubek, zostały więc oba spatynowane. Nawet na tego typu skórze da się uzyskać efekt lekkiego lustra.

Jaki to model Cheaney? Bardzo ładny. Swoją drogą - uważasz, że na skórze z fakturą trudniej robi się lustro? Akurat u mnie jedno z ładniejszych wychodzi na trzewikach Meermina z dosyć wyraźną fakturą (dark brown lama calf). Nie wrzucam zdjęcia, żeby Ci nie zaśmiecać tematu, ostatnio lajkowałeś je na Instagramie to może kojarzysz :) 

Sama realizacja świetna! Świetnie pomalowane i piękne zdjęcie :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Jaki to model Cheaney? Bardzo ładny. Swoją drogą - uważasz, że na skórze z fakturą trudniej robi się lustro? Akurat u mnie jedno z ładniejszych wychodzi na trzewikach Meermina z dosyć wyraźną fakturą (dark brown lama calf). Nie wrzucam zdjęcia, żeby Ci nie zaśmiecać tematu, ostatnio lajkowałeś je na Instagramie to może kojarzysz :) 

Sama realizacja świetna! Świetnie pomalowane i piękne zdjęcie :) 

Dzięki :)

tak, pamiętam Twoje, przyznam że łatwiej mi się robi lustro na gładkich skórach.

Nie wiem jaki to dokładnie model, buty są od klienta, wyglądają jednak jak te z linka od @blekit :) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Dnia 2/23/2017 o 19:55, arsen napisał:

Czasem realizuję coś mniej szalonego. Klient dokładnie określił odcień brązu, mieszanina trzech kolorów zaowocowała takim efektem. Lustro już ode mnie emoji6.png

Yanko742TS1Instagram.jpg

Te przepiękne, jestem pod wrażeniem :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
To moje buty i nie jest to Cheaney a Church's model Nothwood. Świetna robota Andrzeju, bardzo dziękuję.

Aj, mój błąd w opisach, nie wiadomo dlaczego ale wszędzie oznaczyłem je jako Cheaney ;)
Najważniejsze że efekt finalny się podoba :)