Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Kwiecień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2023 Niedziela: 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Kwiecień 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 23 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2023 Takie coś dziś popełniłem, co myślicie? To czego nie widać, to spodnie w kolorze białym i loafersy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 1 godzinę temu, phantom napisał: Skracałeś rękawy w tej marynarce? Ostatni guzik podejrzanie blisko zakończenia rękawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 Stary trik - sam go stosuję. Nie zapinać ostatniego guzika i jest git. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 10 minut temu, mosze napisał: Stary trik - sam go stosuję. Nie zapinać ostatniego guzika i jest git. No to jest nas trzech, chociaż dwukrotnie zaryzykowałem już skracaniem od góry i wyszło bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 Skracanie górą jest opcją, ale w grę wchodzi ryzyko, że po przeróbce ramiona będą się inaczej (gorzej) układać. Jeśli po skróceniu dołem odległość ostatniej przeciętej dziurki od krawędzi nie razi w oczy, a ramiona leżą bardzo dobrze, nie ryzykuję przeróbki górą i stosuję trik j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 43 minuty temu, JDC napisał: Skracałeś rękawy w tej marynarce? Ostatni guzik podejrzanie blisko zakończenia rękawa. Tak, ale tylko 1 cm, wiec myślę, że jest akceptowalnie - na granicy, ale akceptowalnie😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 6 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2023 Boston 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 Solaro: 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 Godzinę temu, phantom napisał: Solaro: Te zdjęcia coraz bardziej przekonują mnie do Solaro. Niestety - a może stety- garnitury RTW słabo na mnie pasują, a za materiał Solaro producenci liczą sobie jak za zboże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek KRK Napisano 9 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2023 W dniu 8.06.2023 o 17:23, phantom napisał: Solaro: Czy możesz powiedzieć jakiej marki masz koszulę na sobie? I jaki to jest model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2023 8 godzin temu, Bartek KRK napisał: Czy możesz powiedzieć jakiej marki masz koszulę na sobie? I jaki to jest model? Spróbuję odpowiedzieć za @phantom, ale podejrzewam MTM od VelVenti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2023 11 godzin temu, Bartek KRK napisał: Czy możesz powiedzieć jakiej marki masz koszulę na sobie? I jaki to jest model? Cześć, poniekąd kolega @JDC ma rację, bo koszula jest pośrednio od Vel Venti, natomiast kupiona w Poszetce - to letni OCBD z tkaniny Getzner. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 10 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2023 Kalorie nie wybaczają SuSu / Apposta / EoE, poza kadrem jeszcze monki Patine malowane przez The Shine. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 W dniu 10.06.2023 o 22:20, Xune napisał: Kalorie nie wybaczają SuSu / Apposta / EoE, poza kadrem jeszcze monki Patine malowane przez The Shine. Nie rób nam tego i nie chowaj :D poka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 8 godzin temu, JDC napisał: Nie rób nam tego i nie chowaj poka! Nie zrobiłem, ale mogę podesłać zdjęcie artysty https://www.instagram.com/p/B3ZZKVgJaO7/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek KRK Napisano 16 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2023 W dniu 10.06.2023 o 12:50, phantom napisał: Cześć, poniekąd kolega @JDC ma rację, bo koszula jest pośrednio od Vel Venti, natomiast kupiona w Poszetce - to letni OCBD z tkaniny Getzner. Świetna koszula! Też mam białą OCBD z Poszetki (ale moja jest RTW, a nie MTM). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 16 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2023 Pozdrowienia z Amsterdamu 🇳🇱 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2023 Flying Lotus 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 25 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2023 Dziś: 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 25 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2023 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubaba5 Napisano 17 Lipiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2023 To i ja coś wrzucę w drodze wyjątku 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2023 W dniu 17.07.2023 o 21:34, kubaba5 napisał: To i ja coś wrzucę w drodze wyjątku Bardzo fajny zestaw. Skąd spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi