Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, JDC napisał:

Skracałeś rękawy w tej marynarce? Ostatni guzik podejrzanie blisko zakończenia rękawa.

Tak, ale tylko 1 cm, wiec myślę, że jest akceptowalnie - na granicy, ale akceptowalnie?

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, phantom napisał:

Solaro:

IMG_3154.thumb.jpeg.d9529ae8c9507d284ce2cc5e415001a9.jpeg

Te zdjęcia coraz bardziej przekonują mnie do Solaro. Niestety - a może stety- garnitury RTW słabo na mnie pasują, a za materiał Solaro producenci liczą sobie jak za zboże.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
8 godzin temu, Bartek KRK napisał:

Czy możesz powiedzieć jakiej marki masz koszulę na sobie? I jaki to jest model?

Spróbuję odpowiedzieć za @phantom, ale podejrzewam MTM od VelVenti :) 

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Bartek KRK napisał:

Czy możesz powiedzieć jakiej marki masz koszulę na sobie? I jaki to jest model?

Cześć, poniekąd kolega @JDC ma rację, bo koszula jest pośrednio od Vel Venti, natomiast kupiona w Poszetce - to letni OCBD z tkaniny Getzner.

• Like 1
Opublikowano
W dniu 10.06.2023 o 22:20, Xune napisał:

Kalorie nie wybaczają :) SuSu / Apposta / EoE, poza kadrem jeszcze monki Patine malowane przez The Shine.

Nie rób nam tego i nie chowaj :D poka!

Opublikowano
W dniu 10.06.2023 o 12:50, phantom napisał:

Cześć, poniekąd kolega @JDC ma rację, bo koszula jest pośrednio od Vel Venti, natomiast kupiona w Poszetce - to letni OCBD z tkaniny Getzner.

Świetna koszula! Też mam białą OCBD z Poszetki ;) (ale moja jest RTW, a nie MTM).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczy się po praniu, ale da się rozciągnąć. Ma też inne wady - chyba trochę skręcone wszycie rękawa, bo się trudno układa do prasowania, rozstaw guzików na listwie pod kołnierzem nie jest najbardziej fortunny. Ale mam do niego sentyment, zakładam i do nieformalnego garnituru, i do szortów na rower. Dziurek jeszcze nie doświadczył.

• 1 miesiąc temu...