Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 28 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 13 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2021 Tydzień temu we Florencji. Zaremba, Luxire, Vass. 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 Ten płaszcz niezmiennie zachwyca:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 Niezmiennie mnie to cieszy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 @Tanatos70 a co to za płaszcz jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 57 minut temu, blekit napisał: @Tanatos70 a co to za płaszcz jeśli mogę spytać? Sartoria Palto. Zakup sprzed dwóch lat z Yooxa. Chyba już nie maja tej linii. Widziałem same kurtczyny pod marką Palto, bądź Palto Italia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 w sumie to nie wiem czy to casual czy już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 @djmakus bez krawata to casual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 16 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Marynarka Dawid Kukliński, koszula Apposta*, krawat EoE, pasek Niestroj Leatherworks, buty TLB Artista, płaszcz - nie pamiętam, ale chyba odkupiony od kogoś z forum. Reszta uwagi niewarta. *Fantastyczna tkanina - D&J Anderson, drobny twill z Gizy 45 200/2 x 200/2, niesamowicie miękka i lekka na skórze. Niemalże nie czuć jej na grzbiecie, a nie prześwituje Tylko trzeba uważać przy szpilce, bo obawiam się o szybkie uszkodzenie kołnierzyka, a przynajmniej obszycia dziurek. 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 16 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 [mention]Xune [/mention] spodnie może i nie warte uwagi, ale leżą ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Dziękuję, są całkiem ok, z początków bytności pewnej firmy na forum, zanim jeszcze zeszła (w mojej opinii) na psy Sam produkt jest przyzwoity, poza odpadającymi guzikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 6 godzin temu, Servetch napisał: Ładne rękawiczki. To pekari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Debiut niedawno zakupionego krawatu Eton. Pierwsze wrażenie mocno dobre, akurat brakowało mi czegoś z szerokimi pasami. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 garnitur Krupa & Rzeszutko, Tyrwhitt, 2x Poszetka 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Z Brucem Boyerem 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Z moją lepszą połówką na imprezie w the Armoury NYC w naszej dzielnicy na Upper East Side 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stormont Napisano 19 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 11 godzin temu, Beny23 napisał: Z moją lepszą połówką na imprezie w the Armoury NYC w naszej dzielnicy na Upper East Side A tu ja z moją najlepszą połówką, też w naszej dzielnicy. Sorry, nie mogłem się powstrzymać 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Jeśli Sz. Moderacja usunie powyższy post Kolegi @Stormont, na znak protestu będę przez cały tydzień wrzucał w tym wątku swoje zdjęcia w dzianinach z wizerunkami fauny leśnej; kalesony sobie daruję. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 I kolejny fajny wątek rozwalony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Jeśli Sz. Moderacja usunie powyższy post Kolegi @Stormont, na znak protestu będę przez cały tydzień wrzucał w tym wątku swoje zdjęcia w dzianinach z wizerunkami fauny leśnej; kalesony sobie daruję.Straszysz czy obiecujesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Panie moderatorze, kasuj posta @Stormont !!! Wszyscy chcą zobaczyć dzianinę @lubo69 z jeżami i gackami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 W dniu 16.11.2021 o 17:59, Servetch napisał: Co to bosmanka czy już raczej krótki płaszcz? Zdradź coś więcej, może jakieś namiary na sklep? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi