Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@poszetka.com,

Sprzed tygodnia powiadacie? Hmmm...

Dla mnie - laika, wygląda jak z pleneru, którego efekty zamieściliście ponad 2 tygodnie temu na waszej stronie (podlinkowanej przeze mnie wcześniej) - przypadek?...

Nadal uważam, że to słabe (tak samo jak późniejsze wyjaśnienie). Z mojej strony EOT.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Myślę, że ta dyskusja ma na celu próbę zaapelowania o wstawianie w tym wątku wyłącznie zestawów zgodnych z jego celem. Mniejsza już o "dziś", bo przecież można zdjęcie wstawić jutro. Chodzi moim zdaniem o to, że od dwunastu lat wszyscy inni użytkownicy wstawiają tu zestawy, aby podbudować swoje ego, zebrać lajki, upewnić się, że są super ubrani, poprosić o ewentualne wskazówki, nauczyć adeptów KME co i jak nosić, itd. Natomiast - jak widać po prawej - jeden z czterech "Top Posters" robi to chyba jednak w innym celu; gdyby bowiem robił to w tym co pozostali, pewnie nie wykorzystywałby w tym celu konta firmowego, tylko założył prywatne. No ale to nie jest sprawa dla whistleblowers, tylko dla tych, którzy umawiają się z partnerami firmowymi na prowadzenie forumowych kont i pewnie określają zasady ich wykorzystania.

Jeśli Pan Poszetka na co dzień ubiera się tylko w Poszetce, to szacun - sam stołuję się tylko w restauracjach, w których właściciel i szef kuchni sami jedzą swoje dania. Jeśli natomiast jest to tylko próba zwiększenia zasięgu, to moim zdaniem niepotrzebna; Poszetka broni się sama. Pozdrawiam z tego miejsca Pana T i Panią J.

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 5