pi_senny Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 47 minut temu, Velahrn napisał: To bardzo ciekawe, w jaki sposób można rozpoznać, że to MTM akurat od Romana? Na stronie Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 Nowa koszula MTM i krawat bespoke: 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 @phantomświetny krawat, gdzie zamawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 2 minuty temu, me.spoke napisał: @phantomświetny krawat, gdzie zamawiałeś? Dzięki, krawat od tiestore.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 14 godzin temu, Velahrn napisał: To bardzo ciekawe, w jaki sposób można rozpoznać, że to MTM akurat od Romana? Garnitur fajny btw. To kwestia doświadczenia i poziomu sartorialnej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 12 godzin temu, phantom napisał: Dzięki, krawat od tiestore.pl. Jakbyś ocenił jakość krawata z tiestore? Dobrze się wiąże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2020 12 minut temu, Jakub.B napisał: Jakbyś ocenił jakość krawata z tiestore? Dobrze się wiąże? To moje pierwsze doświadczenie z tą firmą. Jako, ze dostepność krawatów o szerokości 9 cm w Polsce nie jest zbyt szeroka i gdzieś mignęła mi reklama tej firmy, ze szyja krawaty, postanowiłem spróbować. Krawat jest dobrze wykonany, tkanina to grenadyna + jedwab, wkład bawełniany. Wiąże się bardzo dobrze. Dobry kontakt mailowy z właścicielem, krawat wykonany i wysłany w ciągu 5 dni. Bardzo przyzwoite wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPZN Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 10.11.2020 o 10:00, JDC napisał: Bez poszetki, bo zapomniałem 😔 świetne spodnie. Super wyglądałyby w połączeniu z taką marynarką. To był komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Dzięki Niestety, to nie komplet :< ale szukam intensywnie w próbnikach, żeby odnaleźć tę tkaninę. Mogłoby się wydawać, że taki puppytooth nie będzie trudny do zlokalizowania, ale aby doszukać się identycznego przewertowałem chyba z 50 bunchów i narazie nic :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 25 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Zgodnie z tematem, ale niekonwencjonalnie, bo makro pod hasłem wzory-kolory-faktury-tekstury.Post sponsoruje literka E - Ernestson - Eton - Embassy of Elegance. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 25 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Garnitur w prążek kredowy: 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Gun club check 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 29 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 28 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 1 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 Nie przekonuje mnie trend ciemnych, kolorowych koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 Ciemna koszula maskuje nieczyste sumienie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2020 Godzinę temu, Servetch napisał: Nie przekonuje mnie trend ciemnych, kolorowych koszul. Mnie też nie i w życiu bym czegoś takiego nie kupił. Jednak w tym zestawie i na tym zdjęciu bardzo mi się to podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Garnitur w czasach zarazy (czyt. pracy zdalnej) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 19 godzin temu, poszetka.com napisał: Kolor koszuli jak i cały zestaw są wg mnie świetne. Tylko dlaczego ta koszula ma 2 kieszonki piersiowe i to jeszcze z kontrastujăcymi guzikami?? Wg mnie kieszonki psują wszystko; wiem, że pod marynarką ich nie widać ale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Ciemna koszula maskuje nieczyste sumienie.Biała koszula ze złoczyńczy czyni anioła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Ciekaw jestem co powiecie o spodniach z letniej kolekcji 🙉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 15 minut temu, Szydlowsky napisał: Ciekaw jestem co powiecie o spodniach z letniej kolekcji 🙉 Zostaniemy wybatożeni i zbanowani ? Proponuje trochę dystansu i luzu, koszula sztruksowa to i tak mocno nieformalna propozycja, kieszonki lub ich brak nic tu nie zmienią. ps. w naszej ofercie 70-80% rtw to klasyka, szkoda że ta część naszej oferty nie przyciąga Waszej uwagi, a problemem stają się joggery (notabene ze sztruksu) ... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 Póki co nikt niczego krytycznego o spodniach nie napisał , @poszetka.com " więcej luzu i dystansu " , a koszula mi się akurat podoba . 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2020 2 hours ago, blekit said: Garnitur w czasach zarazy (czyt. pracy zdalnej) To oznacza, że nie masz spodni? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi