Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 18 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 Konferencja w dobie COVIDu. Zdjecie ilustracyjne przedstawiające początki dandysiej cyklofrenii, 15 minut wcześniej outfit rekreacyjny (dresik). Mam nadzieję, że u Was stabilniej. 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMes Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 W dniu 13.10.2020 o 14:32, blekit napisał: Z cieplejszych dni EDIT. Czy ktos wie jak na nowym silniku dodawac spoilery? Uzywane przeze mnie do tej pory tagi [spoiler] nie dzialaja [/spoiler]. @roland, @Velahrn, @mosze? Tym razem popłynąłeś Przyznaj się, kto Cię szarpał za poły marynary? Tak ogólnie, to nie bój żaby, bo zwis męski i poszetka są luks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 21 godzin temu, pablocito napisał: A to nie znów kwestia światła i czy to przypadkiem nie jest garnitur?! Tym razem nie garnitur. Dla mnie sprawdzone połączenie. Można jednak uznać to za niewłaściwe. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 23 godziny temu, Awopiotr napisał: Ładnie! Nie do końca moje klimaty - wolę bardziej kontrastowe poszetki i nie znoszę opadających skarpet - ale bardzo ładne buty i marynarka! Dziękuję za komplement tym bardziej, że to nie do końca Twoje klimaty. Skarpety powinienem był do zdjęcia podciągnąć. À propos masz jakiś patent na to, żeby nie opadały po sesji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Tym razem nie garnitur. Dla mnie sprawdzone połączenie. Można jednak uznać to za niewłaściwe. Nie pomyślałem, że to błąd. Zmylił mnie podobny wzór zarówno na marynarce i na spodniach. Jeżeli jest między nimi kontrast to chyba nie jest to niewłaściwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matematyk60 Napisano 19 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Moje pierwsze CMDNS, niedzielny spacer 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Skoro pierwsze, to na pewno moderacja wybaczy, ale pewnie powinieneś to zamieścić w wątku „co mam na sobie każualowego”. Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Po pierwsze gratulacje za odwagę! Nie widzę najlepiej na zdjęciu - czy buty są ciemno brązowe, a spodnie czarne tak jak golf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 19 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Oj dawno mnie tu nie było... Witam ponownie ;) na dzień dobry dzisiejszy zestaw do pracy Będę starał się częściej tu zaglądać 🙂 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matematyk60 Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 2 hours ago, Sir Well Endowed said: Po pierwsze gratulacje za odwagę! Nie widzę najlepiej na zdjęciu - czy buty są ciemno brązowe, a spodnie czarne tak jak golf? Buty ciemny brąz, spodnie granat a golf ciemnozielony Następnym razem postaram się o lepsze zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Poniedzialek bez poszetki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 21 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: .... À propos masz jakiś patent na to, żeby nie opadały po sesji? Mam i stosuję "dziadkowe" podwiązki do skarpet😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 20 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2020 Miałem dylemat czy wrzucić tu czy jednak w casualu 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Kiedy jeszcze była pogoda na szantung [spoiler]Dalej nie działa...[/spoiler] 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 22 godziny temu, JDC napisał: Miałem dylemat czy wrzucić tu czy jednak w casualu Nie widzę dołu ale dla mnie stylizacja co najmniej tygodnia na forum. Świetnie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 54 minuty temu, kamilp napisał: Nie widzę dołu ale dla mnie stylizacja co najmniej tygodnia na forum. Świetnie to wszystko wygląda. No właśnie dołu nie wrzucałem, bo tam był dżins, i wtedy na bank do casualu. Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 2 minuty temu, JDC napisał: No właśnie dołu nie wrzucałem, bo tam był dżins, i wtedy na bank do casualu. Dziękuję za miłe słowa Fajnie, że jesteś tutaj Jakubie! Zestaw godny występu we Florencji. Poszetka też 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 21 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Panowie tu Florencja, Nowy York, a ja cóż jak w starym dowcipie: Radom, po prostu dziura... 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 22 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 Dziś zamieniłem włoski kołnierzyk na marynarkę inspirowaną tymi włoskimi Trochę tylko kolory prześwietliło 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 22 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 22 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2020 Sartoriale (wełna z kaszmirem), Stetson, Poszetka/Blue Loafers, Meerminy z koniny itd.: 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 25 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2020 Marynarka: SuSu Krawat, poszetka, spodnie: Poszetka.com Koszula: Osovski 22 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Dawno nic nie zamieszczałem, jakoś zakładanie masek, przyłbic, rękawiczek i chlapanie płynami na spirytusie w pracy średnio sprzyjało zakładaniu marynarek i krawatów, ale dzisiaj była inna okazja to i coś wrzucam. Marynarka to SuSu traveller, z którą się bardzo polubiłem mimo miękkiej góry ramion. Reszta to starocie, typu MD, EoE, poszetka czy CT. A i monki patine chyba też po raz pierwszy. Też się bardzo polubiliśmy od pierwszego strzała. Proporcje tego ogólnego zdjęcia wyglądają niefajnie. 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Poszetkowy MTM przed poprawkami 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi