Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Pewnego letniego popołudnia * marynarka Andells * Camiceria Olga * 2x Poszetka * Benevento * TLB Mallorca 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Na ślubie przyjaciela w stanie Washington 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Jeszcze kilka zdjęć z moją ładniejszą połówką 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 24 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 Fresco lite * marynarka Andells * koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Jakiś czas temu * garnitur by Dawid Kukliński * koszula Macaroni Tomato * mucha Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Yanko 42 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 7 minut temu, blekit napisał: Jakiś czas temu Gratulacje! Przy okazji - świetny zestaw, bardzo ładny odcień granatu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Gratulacje Michał i dużo szczęścia dla Was. I ten gest triumfu żony . Wreszcie wyglądasz adekwatnie do swojego wieku. Wiem, że nie zgadzasz się z taką opinią, ale wg mnie często ubierasz się w sposób, który przystoi "dostojniejszym" latom. Przy całej dobrej jakości tego, co masz na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 30 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Nadszedł czas na flanelę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Z początku miesiąca. * garnitur by Dawid Kukliński * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Flanele, grenadyny, gurkha: 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 22 godziny temu, pablocito napisał: Wiem, że każda poszetka może przyciągać wzrok i powodować pytania. Czy jednak tak złożone nie powoduje ich więcej? 🤫 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Po tym jak zobaczyłem ją na zdjęciach uznałem że jest zbyt pretensjonalna i na dodatek za bardzo wystaje i złożyłem ją prościej. Ale nie, nikt nie pytał mnie jeszcze nigdy o poszetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 To mój ulubiony sposób składania, bo potrafi wytrzymać prawie cały dzień bez poprawek. W moim biurze (inżynieria) nikt na to nie zwraca uwagi, choć sposób ubierania się jest bardzo swobodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Ten sposób też jako jedyny sprawdza się u mnie przy nakładanej brustaszy, ale akurat w tej marynarce brustasza jest cięta i głębsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Oczywiście jest w porządku. Jest to decyzja. Robię tak czasami, ale widzę, że się w oczy rzuca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Tak, w lustrze tego nie widać, ale na zdjęciach dopiero wychodzi dandysowatość tego ułożenia. Takie to misternie wystudiowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 To właśnie chciałem powiedzieć czasami się trzeba 10 minut męczyć, żeby to wyglądało, ja wrzucone jednym nonszalanckimi ruchem ręki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Flanele, grenadyny, gurkha: Dlaczego nie wszystkie guziki są zapięte przy mankiecie marynarki. Myślałem, że ukazywanie ich "funkcjonalności" to domena sklepowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 30 minut temu, babicz999 napisał: Dlaczego nie wszystkie guziki są zapięte przy mankiecie marynarki. Myślałem, że ukazywanie ich "funkcjonalności" to domena sklepowa. Mimo tego karygodnego niedociągnięcia, bardzo się cieszę, że koledze strasznie podoba się mój zestaw i zacytował wszystkie moje zdjęcia. Dziękuję. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMes Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 3 godziny temu, babicz999 napisał: Dlaczego nie wszystkie guziki są zapięte przy mankiecie marynarki. Myślałem, że ukazywanie ich "funkcjonalności" to domena sklepowa. No i właśnie, dwa lata edukacji forumowej nic nie dało. Jest dla mnie uwłaczającym to Ci tłumaczyć, ale czy Ty, do stu diabłów, naprawdę nie widzisz, że w tym zabiegu chodziło o wyważenie proporcji złota guzików do złota koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Taki "denimowy" komplecik 😉: 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 4 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 D. Kukliński Luxire EoE 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 4 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Jeansy i koc: 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 3 godziny temu, Wodzu napisał: D. Kukliński Luxire EoE Piękny materiał! Co to za wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 13 godzin temu, Velahrn napisał: Piękny materiał! Co to za wełna? Holland&Sherry donegal tweed, o ile dobrze pamiętam 360g/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi