Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 4 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2020 Zdjęcia z domu, bo na dworze paskudna pogoda i trzeba nałożyć na siebie niezbyt interesujący kapok. Kolejny krawat od @Dignito, bardzo je ostatnio polubiłem + Vel Venti i SuSu: 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Nowy kształt klap, na razie jako opcja mtm / wkrótce rtw 17 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2020 Ostatnio ulubiony zestaw: 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2020 Fresco i grenadyna. * garnitur @Ernestson * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Alfred Sargent 18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2020 Wczoraj na przymiarce butów Yohei Fukudy w the Armoury. Jako że idą moje urodziny to zamówiłem 5 par, jedną na każdy dzień tygodnia do pracy trzeba korzystać póki dolar amerykański jest dużo mocniejszy od yena japońskiego... 16 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2020 Grenadyn ciąg dalszy. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic132 Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 16 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2020 Susu, Olga, 2xPoszetka Benewento Crownhill Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 19 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2020 Jakiś czas temu * marynarka Andells * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Vass 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2020 Enigma 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2020 Zielono niebieski Kraków 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 29 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 17 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 30 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 20 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2020 16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Na niebiesko * Andells * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * TLB Mallorca 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2020 Tym razem koordynacja wokół żółtego 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Piece of a person. * Andells * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Yanko x TheShine 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Prokop Napisano 1 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Czy któryś forumowicz również miał dzis rozpoczęcie roku szkolnego? Koszula, szelki i krawat - poszetka.com Poszetka - wyrób babciny, na razie z bawełny. Spodnie - stare czarne chinosy z Reserved, z możliwością wywinięcia manszetów Marynarka - Vistula (tak, ma jakieś wypełnienia, nad czym lekko ubolewam), kolor granatowy. Buty - czarne wiedenki Gino Rossi Gdzieś czytałem, że granatowych marynarek nie powinno zestawiać się z czarnymi spodniami (chyba u Pana Kędziory), lecz postanowiłem zaryzykować i nie wydaje mi się, że źle to wyglądało, lecz z chęcią poczytam uwagi (nie tylko na temat doboru kolorów). PS Guzik marynarki może się wydawać ustawiony zbyt wysoko (czasem miewam takie odczucie z racji tego, że krawat kończy mi się kilka centymetrów pod gurtem), niech Panowie ocenią. Ale o szlufkach nie potrzebuję przypomnień. Proszę wybaczyć akurat taki sposób robienia zdjęć, lecz warunki pogodowe i towarzyskie nie pozwoliły mi na sesję na zewnątrz. 20 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 Ja bym czarnych spodni nie zakładał ale podejrzewam ze wyglądałeś lepiej niż wszyscy koledzy, nauczyciele i sam dyrektor:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2020 Jestem pod wrażeniem tego, jak poprawiło się wyczucie stylu u młodzieży :). Uważam, że spodnie są najsłabszym elementem zestawu. Matowy czarny kolor, którego sam nie lubię, wygląda jeszcze gorzej zestawiony z butami na wysoki połysk. Na Twoim miejscu poszukałbym wełnianych spodni w Bytomu czy innej Vistuli. Powinno dać się wyrwać takie za ok. 200 zł, a całość wizerunku mogłaby sporo zyskać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2020 Albo chino. Przyzwoite chino można znaleźć nawet w sieciówkach, a będą bardziej uniwersalne od wełnianych spodni w kant. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekzx Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2020 Wólczanka (przyzwoite za 75 zł.) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 W dniu 1.09.2020 o 16:13, Michał Prokop napisał: Czy któryś forumowicz również miał dzis rozpoczęcie roku szkolnego? Koszula, szelki i krawat - poszetka.com Poszetka - wyrób babciny, na razie z bawełny. Spodnie - stare czarne chinosy z Reserved, z możliwością wywinięcia manszetów Marynarka - Vistula (tak, ma jakieś wypełnienia, nad czym lekko ubolewam), kolor granatowy. Buty - czarne wiedenki Gino Rossi Gdzieś czytałem, że granatowych marynarek nie powinno zestawiać się z czarnymi spodniami (chyba u Pana Kędziory), lecz postanowiłem zaryzykować i nie wydaje mi się, że źle to wyglądało, lecz z chęcią poczytam uwagi (nie tylko na temat doboru kolorów). PS Guzik marynarki może się wydawać ustawiony zbyt wysoko (czasem miewam takie odczucie z racji tego, że krawat kończy mi się kilka centymetrów pod gurtem), niech Panowie ocenią. Ale o szlufkach nie potrzebuję przypomnień. Proszę wybaczyć akurat taki sposób robienia zdjęć, lecz warunki pogodowe i towarzyskie nie pozwoliły mi na sesję na zewnątrz. Michał zapraszamy na priv, mamy dla Ciebie prezent / chino do wyboru z naszej oferty. 27 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi