pi_senny Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 EOE czy nie, to nadal jest ładny krawat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 dobra, znów ja 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 @djmakus chyba bym poszetkę zmienił na inną. Na tym zdjęciu, poszetka i krawat wygladają jakby miały ten sam kolor i były z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 nie są z zestawu i poszetka ma czarne i czerwone pasy ale jakoś tak wyszło na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2020 Jakiś czas temu. * Bytom * Krupa & Rzeszutko * Osovski * 2x Poszetka * TLB 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 16 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Dawno mnie tu nie było, więc się witam ponownie 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Szaroniebiesko. Zdjęcia robione jeszcze w grudniu (mam duże zaległości do nadrobienia ). Pierwsze wyjście w spodniach z cavalry twillu od @Ernestson. Więcej o nich postaram się napisać niedługo. Na szybko mogę powiedzieć, że wariant do noszenia z szelkami o pełniejszym kroju, z zakładkami i mankietami wydaje się być dla mnie optymalny. Po paru wyjściach, które od tamtej pory zaliczyły, skłaniam się również ku opinii, że cavalry twill bije flanelę pod praktycznie każdym względem jako tkanina do szycia spodni. * płaszcz Henry Cottons * marynarka i spodnie Dawid Kukliński * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * TLB Mallorca Zdjęcia robione jeszcze w grudniu (mam duże zaległości do nadrobienia ). Pierwsze wyjście w spodniach z cavalry twillu od @Ernestson. Więcej o nich postaram się napisać niedługo. Na szybko mogę powiedzieć, że wariant do noszenia z szelkami o pełniejszym kroju, z zakładkami i mankietami wydaje się być dla mnie optymalny. Po paru wyjściach, które od tamtej pory zaliczyły, skłaniam się również ku opinii, że cavalry twill bije flanelę pod praktycznie każdym względem jako tkanina do szycia spodni. 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 Chrzciny z dzieckiem nr 2, jestem na półmetku 😅 20 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2020 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2020 teraz nie edit Donegal od Magee ❤️ 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 18 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2020 16 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2020 Trying too hard. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 18 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2020 Dziś: 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Trying too hard. Nie chciałem się zgodzić, a muszę się zgodzić. Wszystkie elementy ubioru Kolegi @Meander do siebie pasują, zwłaszcza podobają mi się spodnie na dwie zakładki, ale drobne detale sprawiają, że całość wygląda zbyt "artystycznie". Poszetka wywinięta jest w tak spektakularny sposób, że odwróci uwagę od całej reszty. Węższa końcówka krawata (niestety wypadkowa wzrostu i obwodu szyi z czym mało co się da zrobić) chyba powinna zostać wpuszczona w spodnie. Do tego loafersy, niby pasują do zestawu, ale do polskiego przedwiośnia jakoś tak średnio. Ale i tak dałem ❤️ bo dobór kolorów i wzorów mi się podoba - trochę bym to uspokoił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 Mi się podoba. Spora koncentracja dandyzmu, ale chyba o to chodzi. Tylko poszetka wygląda na co najmniej apaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 9 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Poszetka wywinięta jest w tak spektakularny sposób Ananas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 19 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 DziśWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2020 Takie tam z windy. 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Super stylówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Zielony / Granatowy / Fioletowy 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2020 Znowu jakieś z windy. 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 22 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Aktualnie to chyba mój ulubiony zestaw 😉 20 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2020 Z wczoraj 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 23 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Mój pierwszy 7 fold, z akcentem 😉 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi