Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 1 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2020 W roli głównej koszula Oxford - pierwsza z podwójnego zamówienia MTM w Cove & Co w Monachium. Ku mojej uciesze szyte w Polsce. W tej kolorystyce Haribo dobrze się czuję z wiekiem. Młodszym kolegom odradzam, bo dziewczyny im uciekną. 😌 Wybór kołnierzyków nie był zbyt obfity, ale zwykły porządny BD się znalazł. Po drobnych poprawkach siedzi/leży jak trzeba. Czas kończyć. 23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 14 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: W roli głównej koszula Oxford - pierwsza z podwójnego zamówienia MTM w Cove & Co w Monachium. Ku mojej uciesze szyte w Polsce. W tej kolorystyce Haribo dobrze się czuję z wiekiem. Młodszym kolegom odradzam, bo dziewczyny im uciekną. 😌 Wybór kołnierzyków nie był zbyt obfity, ale zwykły porządny BD się znalazł. Po drobnych poprawkach siedzi/leży jak trzeba. Czas kończyć. Uważam, że w głównej roli - piękna tweedowa marynarka! Skąd ją masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 4 godziny temu, Velahrn napisał: Uważam, że w głównej roli - piękna tweedowa marynarka! Skąd ją masz? Dzięki, wiem, jest inna. Konfekcja na miarę, Kioto lat 70-tych. Teść już do niej nie mógł się zmieścić, to mi ją dał. Zaliczyła stopniowe dopasowanie do mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 1 godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Dzięki, wiem, jest inna. Konfekcja na miarę, Kioto lat 70-tych. Teść już do niej nie mógł się zmieścić, to mi ją dał. Zaliczyła stopniowe dopasowanie do mnie. Bardzo ciekawe, kozerka faktycznie jest dosć nisko, ale klapy są szerokie, tak jak dzisiaj się robi, wszycie rękawów wygląda trochę jak con rollino / roped shoulders. Btw twój teść jest Japończykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 23 minuty temu, Velahrn napisał: Bardzo ciekawe, kozerka faktycznie jest dosć nisko, ale klapy są szerokie, tak jak dzisiaj się robi, wszycie rękawów wygląda trochę jak con rollino / roped shoulders. Dopytałem - koniec 60s/początek 70s. Chociaż producent o nazwie Troja, to na pewno włoski dizajn. Klapy szerokie jak dzisiejsze na Pitti świadczą o tym, że postęp czasu w obrębie jakiejś konwencji może mieć postać koła a nie linii prostej. Niestety więcej marynarek teść już nie ma. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 EDIT: Od góry: Kaszkiet MiMe, koszula SuSu, krawat PRL, bosmanka Ted Baker, spodnie PT01, buty Foster & Son EDIT 2: Zestaw dedykuję @Midlife-Crisis bo miałem dziś okazję wysłuchać Mszy h-moll J S Bacha w wykonaniu chóru uniwersyteckiego z Getyngi, gdzie m.in. śpiewa jeden z moich doktorantów 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: D Klapy szerokie jak dzisiejsze na Pitti świadczą o tym, że postęp czasu w obrębie jakiejś konwencji może mieć postać koła a nie linii prostej. Tak, najprostszy przykład: szerokość krawatów. W Mad Men fajnie to pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Zestaw dedykuję @Midlife-Crisis bo miałem dziś okazję wysłuchać Mszy h-moll J S Bacha w wykonaniu chóru uniwersyteckiego z Getyngi, gdzie m.in. śpiewa jeden z moich doktorantów Gratuluję, wysłuchanie tego w całości to niełatwe ćwiczenie, a szczególnie w twardej ławce i średnio przyjemnej temperaturze kościoła. Może się mylę, ale na to wskazuje zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2020 1 minutę temu, Midlife-Crisis napisał: Gratuluję, wysłuchanie tego w całości to niełatwe ćwiczenie, a szczególnie w twardej ławce i średnio przyjemnej temperaturze kościoła. Może się mylę, ale na to wskazuje zestaw. 100/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Z takimi ramionami w marynarce mógłbym grać we wczorajszym Super Bowl, ale i tak ją lubię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feru Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 Krawat tylko na specjalne okazje 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Raglan / Gurkha / Tweed / Grenadyna 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 5 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Dziś nie zmarznę: 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Dziś nie zmarznę:No chyba że w stopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 46 minut temu, pablocito napisał: No chyba że w stopy Na stopy mam ocieplacze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Na stopy mam ocieplacze:.jpeg[/img]Bardzo niepoprawne politycznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Martwa kraska w kieszonce 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 35 minut temu, pablocito napisał: Bardzo niepoprawne politycznie! Prowokator ze mnie😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 36 minut temu, pablocito napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Dziś: 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 zdziśki (jest krawat więc nie w casualu :D) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 . * Henry Cottons * Dawid Kukliński * 2x Tyrwhitt - koszula i spodnie * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 @phantom Brakuje mi pojedynczego słowa na określenie wymiaru klap drugiej marynarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Superkalifradalistodekspialityczne 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi