Midlife-Crisis Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 @adamW ostatnie produkcje Twojego autorstwa w tym wątku to bardzo fajne zestawy, które aż proszą się czasami o zdjęcia całości jak @blekit. Szczególnie interesujaącym byłoby ujrzenie marynarki od @poszetka.com na kimś innym niż pan poszetka. Jednak powyższy zestaw jest IMO lekkim poślizgiem. Takowych trudno uniknąć, jak się tak brawurowo jedzie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 23 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Koszula ma błękitne prążki- na zdjęciu jest szara... 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 23 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Dziś: 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 W tym tygodniu królują krawaty w paisley. Tym razem szary i brązowy. * Dawid Kukliński * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waszka Napisano 23 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Marynarka Tombolini, koszula Zack Roman, krawat i poszetka od Poszetka.com 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 24 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2019 Uwaga, nic dla germanofobów! 😉 Mój nowy okazyjny nabytek: marynarka Eduard Meier z Monachium. Można stwierdzić, że ma swój indywidualny styl. Większości jego garderoby bym nie nosił, bo na polowania się nie wybieram, a nawet krój poniższej marynarki ma podobny rodowód. Długość i proporcje są zamierzone, co nie przeszkadza, że mam zamiar ją nieco skrócić i zwęzić rękawy. Skrócenie ich górą już przeżyła. Trzy guziki i zapinanie tylko środkowego to też prawie reguła. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 Ostatnio * Andells * koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 W dniu 24.08.2019 o 20:51, Midlife-Crisis napisał: Uwaga, nic dla germanofobów! 😉 Długość i proporcje są zamierzone, co nie przeszkadza, że mam zamiar ją nieco skrócić i zwęzić rękawy. Bardzo jestem ciekaw, jak będzie wyglądała po skróceniu, wrzuć koniecznie zdjęcia po tym zabiegu. Sam się noszę z zamiarem skrócenia jednej z marynarek, ale boję się, że coś może pójść nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 @Manolete tak szybko nie będzie, bo przeróbki w innych rzeczach są jeszcze w kolejce. W mojej nie powinno być problemu i już o tym z krawcem rozmawiałem, bo kieszenie są bardzo wysoko umieszczone. W Monachium mam dobrego krawca, ale usługi tak drogie, że takie zabawy mogą wiązać się z kosztami do 30 procent ceny marynarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2019 Jazz Age Lawn Party na Governor’s Island w Nowym Yorku. Wygraliśmy z Arianną the Peabody Dance Competition Irlandzki len z próbnika Holland & Sherry od Michael Andrews Bespoke. 21 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 27 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2019 Marynarka: SuSu Koszula: Osovski Krawat & poszetka: @poszetka.com 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2019 Marynarka (garnitur), krawat, poszetka: @poszetka.com Koszula: Osovski 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 28 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2019 Dziś: 19 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2019 12 godzin temu, phantom napisał: Dziś: Super! Kto go uszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 29 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2019 13 godzin temu, xkoziol napisał: @phantom Nie, tym razem nie. Za "gruby" garnitur do koszuli bez krawata... Ja bym nie przesadzał. Skoro to len o dosyć wyraźnej fakturze*, to dla mnie jest to typowo "sportowy" garnitur. 13 godzin temu, Velahrn napisał: Super! Kto go uszył? Wydaje mi się, że SS *edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2019 17 minut temu, kamizelka napisał: typowo "sportowy" garnitur Do tenisa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2019 @Velahrn @xkoziol @kamizelka Garnitur to SuSu z grubszego lnu (przypomina irlandzki, akurat ten pochodzi z tkalni Angelico). Koszula to grubszy oxford, więc moim zdaniem te materiały korespondują ze sobą, nosząc je nie mam wrażenia, ze na na przykład lnianą cienką koszulę włożyłem tweedową marynarkę. Krawat z szantungu zdjąłem, bo w Łodzi było wczoraj około 100 st.: Zestaw z dziś: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Wcześniej w tym tygodniu. * 2x Suitsupply * 2x Poszetka * Benevento * Yanko x TheShine 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 @blekit ja bym tu widział jakieś loafersy z zamszu 😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 @blekit ja bym tu widział jakieś loafersy z zamszu To byłby bardzo dobry wybór, ale aktualnie nie posiadam takiej pary. Jest na liście zakupów, więc może w przyszłym sezonie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2019 Peak Lapel Formal Friday z Chuckiem Pollardem 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 2 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Marynarka: SuSu Krawat: @Embassy of Elegance Poszetka: poszetka.com Koszula: Osovski 12 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Pierwsze doświadczenia z @Benevento: 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 2 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Poszetka x SuSu 8 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi