Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 6 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 2 godziny temu, nejfan napisał: @nejfan trochę ciasno w talii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 11 minut temu, ostryy111 napisał: @nejfan trochę ciasno w talii Poprawi się. Marynarkę nie talię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 21 hours ago, Kamil1987 said: Tak myślałem że tam pracujesz. Właśnie przechodziłem koło Twojej pracy @Kamil1987 Pracuję zaraz naprzeciwko Bryant Parku. To moje ulubione miejsce na lunch. Bywam tam codziennie bo to jedyne zielone miejsce w Midtown w którym mimo hord turystów którzy mają do parku blisko z Times Square, można spokojnie zjeść lunch. @mayor Zimą Bryant Park staje się komercyjnym przybytkiem. Winter Village omijam szerokim łukiem bo sklepy są nastawione na wyciskanie nieogarniętych turystów, a jedzenie jest bardzo słabe mimo różnorodności knajp. Jedynym plusem jest lodowisko, ale przez brak biletów kolejki są długie więc wolę chodzić na lodowisko w Central Parku albo przy Rockefeller Center. Polecam Bryant Park Grill i mnóstwo knajp naokoło parku: Koi na pyszne sushi, Sweetgreen na świeże sałatki na wynos, Lady M Cake Boutique na deser dla ciast i tortów, a do tego Blue Bottle robi najlepszą kawę w mieście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Dzisiaj. * marynarka i koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko x TheShine 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Zaraz mnie wyrzucą do każualu w sali klubowej 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 Sobota była bardzo pracowita. Na dziesięciolecie Leffot, Steven zorganizował trunk show Edwarda Green’a zapraszając właścicielkę i Managing Director firmy Hilary Freeman która opowiedziała mi dużo o swojej firmie. Do tego połączył event z master class w pucowaniu butów prowadzoną przez artystę patyniarza z Osaki w Japonii. Przez 2.5 godziny wypucowałem dwie pary moich nowych butów, Gaziano & Girling Burlington na kopycie DG70 i Edward Green Fawsley na kopycie 888. Zastosowałem 6 różnych kosmetyków od Bootblack i spędziłem dużo czasu pracując nad mirror shine na captoes obu par butów. Z efektów jestem bardzo zadowolony. Nie ma nic lepszego niż 18 letnia whisky i popołudnie spędzone na pucowania butów w towarzystwie gentlemanów o podobnych sartorialnych zainteresowaniach. Kosmetyki od Bootblack były omówione przez przedstawiciela tego japońskiego konkurenta Saphira. Muszę przyznać że wszystkie kosmetyki które wypróbowałem a było ich 6 zrobiły na mnie duże wrażenie. Bootblack robi zdecydowanie lepsze kosmetyki od Saphira (Avel). Myślę że zrobię review Bootblack w wolnej chwili i wrzucę do sekcji Testów. Po tych kilku godzinach pucowania przyszedł czas na Kentucky Derby i mint julep o’clock. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 18 minut temu, Beny23 napisał: Kosmetyki od Bootblack były omówione przez przedstawiciela tego japońskiego konkurenta Saphira. Muszę przyznać że wszystkie kosmetyki które wypróbowałem a było ich 6 zrobiły na mnie duże wrażenie. Bootblack robi zdecydowanie lepsze kosmetyki od Saphira (Avel). Myślę że zrobię review Bootblack w wolnej chwili i wrzucę do sekcji Testów. Ja od dwóch-trzech tygodni czekam na kilka zamówionych przez internet kremów z serii Artisan Palette od Boot Black. W teorii to kremy, które pozwalają uzyskać wysoki połysk na całym bucie, bez efektu wykruszania się wosku w miejscach gdzie skóra pracuje. Ciekaw jestem jak sprawdzą się w rzeczywistości. Załóż temat, a jak kosmetyki w końcu do mnie dotrą, to chętnie chętnie podzielę się w nim swoimi wrażeniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 11 minut temu, Zajac Poziomka napisał: W teorii to kremy, które pozwalają uzyskać wysoki połysk na całym bucie, bez efektu wykruszania się wosku w miejscach gdzie skóra pracuje. Oooo... to by było dobre. Koniecznie zamieśćcie recenzję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 12 minut temu, Tanatos70 napisał: Oooo... to by było dobre. Koniecznie zamieśćcie recenzję . Z tego co widziałem na SF efekty mogą być naprawdę spektakularne: https://www.styleforum.net/threads/boot-black-artist-palette.530374/#post-8611651 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 13 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 @Midlife-Crisis Całość bardzo mi się podoba, szczególnie krawat - przepiękny. Jeden mały zgrzyt stanowią dla mnie skarpetki - może to tylko kwestia zdjęcia i w rzeczywistości są super, ale sprawiają wrażenie grubych, zimowych i nie pasują mi do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niegoslav Napisano 10 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 56 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis Całość bardzo mi się podoba, szczególnie krawat - przepiękny. Jeden mały zgrzyt stanowią dla mnie skarpetki - może to tylko kwestia zdjęcia i w rzeczywistości są super, ale sprawiają wrażenie grubych, zimowych i nie pasują mi do całości. Skarpetki są raczej lekkie i mają strukturę podobną do kory, ale muszę przyznać, że nie są fotogeniczne. Dzięki za uwagę. Fakt, że u mnie przyszedł czas na uzupełnienie takich rzekomo mało istotnych elementów garderoby. Krawat Jacques Estier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13th Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 @Midlife-Crisis, wykorzystanie lusterka mistrzowskie! Swoją drogą, bardzo ładny instrument w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 @jack13th czysty przypadek, sam się dziwię. Instrument manufaktury Vleugels. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @jack13th czysty przypadek, sam się dziwię. Instrument manufaktury Vleugels. 😀 U, to kolega też muzyk? Fajnie, teściu jest organistą, ja tylko gitarzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 23 minuty temu, Tomasz T napisał: U, to kolega też muzyk? Fajnie, teściu jest organistą, ja tylko gitarzysta. Hmm ... najbardziej identyfikuję się z moim życiem prywatnym, ale zawód muzyka też chętnie uprawiam. Można się elegancko ubrać, albo mieć co nosić w teczce od Skalpela. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 Dla Was pewnie casual, dla mnie wielkie święto tak się ubrać do pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Hmm ... najbardziej identyfikuję się z moim życiem prywatnym, ale zawód muzyka też chętnie uprawiam. Można się elegancko ubrać, albo mieć co nosić w teczce od Skalpela. mój doktor rodzinny i pediatra amatorsko gra na organach, miał nawet epizod w polskim kościele na Manhattanie Dobra, nie będę offtopicował, gdybyś potrzebował coś z dziedziny organów lub szerokopojętej muzyki nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 58 minut temu, Tomasz T napisał: mój doktor rodzinny i pediatra amatorsko gra na organach, miał nawet epizod w polskim kościele na Manhattanie Dobra, nie będę offtopicował, gdybyś potrzebował coś z dziedziny organów lub szerokopojętej muzyki nie krępuj się Dobrze, że nie odwrotnie, czyli organista leczy amatorsko dzieci Kończąc OT, który sprowokowałem tłem w zdjęciu: Dziękuję, postaram się nie krępować 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 2 godziny temu, Kamil1987 napisał: Dla Was pewnie casual, dla mnie wielkie święto tak się ubrać do pracy @Kamil1987 Fajny zestaw chyba w stylu smart-casual (koledzy poprawią), ale nawet casual zobowiązuje do odpowiedniej długości spodni 😊 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi