Tomasz Fedak Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Beny23 Moge z ciekawości zapytać jaką szerokość spodni preferujesz, patrząc na zdjęcia powyżej dla mnie to coś kolo 17 max. 18 cm. Sądząc też po Twoim wzroście (tu również strzał - circa 2m lub ponad) i rozmiary Twojej nogi (pokuszę się o kolejny szacunek: 46-47). Czy dużo się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 @Tomasz Fedak szczerze to nie mam pojęcia. Jeszcze nigdy w życiu nie zwężałem spodni. Zazwyczaj RTW spodnie noszę US 40/32 inches Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Dwurzędowy płaszcz vintage 100% camel hair 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Ja dzisiaj ten swój oszukany camelowy "chałat" na grzbiet wciągnąłem. Na stopach "brzydale" ze skóry o świetnej jakości (Church's Alex ze starej produkcji). Członek rodziny bez cenzury : 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Dzisiaj. * płaszcz Henry Cottons * marynarka Suitsupply * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * buty Yanko 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Jakie brzydale, bardzo ładne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 27 minut temu, Wodzu napisał: Jakie brzydale, bardzo ładne buty! Dzięki. "Brzydale" tak w cudzysłowie, pieszczotliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 14 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 13 godzin temu, Beny23 napisał: Dwurzędowy płaszcz vintage 100% camel hair Bardzo fajny płaszcz, tylko zwęziłbym, bo wyglądasz jakbyś właśnie schudł 10-15 kg😄 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 2 hours ago, torunianin said: Bardzo fajny płaszcz, tylko zwęziłbym, bo wyglądasz jakbyś właśnie schudł 10-15 kg😄 Wczoraj nie było tak zimno ale jak jest zimno to zakładam pod niego gruby sweter i wyglada dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Wspieramy WOŚP zza oceanu 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 15 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Flanelowy garnitur w drobną kratkę, fajna wełna MarzottoVistulaPoszetka.com x2, grenadyna musi być wiązana większym węzłem , rozciąga się, tutaj Victoria knot. Yanko 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Szary flanelowy garnitur, bordowy krawat z wełna z jedwabiem i koszula w kratę PoW 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 kraty PoW nie widać na zdjęciu ale całość dość dobrze koresponduje z kolorem etykiet 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 11 godzin temu, 4inHand napisał: Szary flanelowy garnitur, bordowy krawat z wełna z jedwabiem i koszula w kratę PoW Bardzo ładne miejsce i wszystko super ale wódka to dla mnie alkohol dający najmniejszą przyjemność. Szkoda, że nie grappa albo jakieś obstlerki. Brakuje takowych w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 16 hours ago, 4inHand said: Szary flanelowy garnitur, bordowy krawat z wełna z jedwabiem i koszula w kratę PoW Tomek mam nadzieje że planujecie sprzedaż w USA. Sprzedaż wódek small batch idzie w górę jak cena kryptowalut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Kaszmir, tweed i lambswool 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Czas na budrysówkę. * budrysówka Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring Nie jestem do końca przekonany co do poszetki w tym zestawie, ale nie miałem już czasu na wybranie czegoś innego. 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 El Chapo ∬ Pablo Escobar 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 21 godzin temu, Beny23 napisał: Tomek mam nadzieje że planujecie sprzedaż w USA. Sprzedaż wódek small batch idzie w górę jak cena kryptowalut. W tej chwili nie mam takich planów, ale większość chwil ma to do siebie, że nie trwa bardzo długo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 2 hours ago, 4inHand said: W tej chwili nie mam takich planów, ale większość chwil ma to do siebie, że nie trwa bardzo długo Daj mi znać na PM to przedstawię Cię głównemu dystrybutorowi polskich alkoholi na Stany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 18 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Dyplomatka - prosta, ale skuteczna 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Dzisiaj Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi