albinos Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 @ FONos bo ten len jest całkiem gruby :). Byłem zaskoczony gdy swoją rozpakowałem. Na upały za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Dla przewiewności ważniejszy jest splot tkaniny, a nie jej gramatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 @Castorp to średni szary z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Z dzisiaj. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam wszystkich Od dłuższego czasu śledzę temat, niejednokrotnie czerpiąc inspiracje Zdecydowałem się w końcu być bardziej aktywny na forum i zadebiutować w temacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Daniel, fajne zestawienie kolorów i faktur, ale marynarka raczej mała, za wąska i krótka (chyba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 2 minuty temu, Blondas napisał: Daniel, fajne zestawienie kolorów i faktur, ale marynarka raczej mała, za wąska i krótka (chyba). Trochę przyszło mi w centymetrach w klatce i faktycznie po zapięciu guzika zrobiła się trochę opięta ale mam do niej sentyment. Częściej nosze rozpiętą. Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 51 minut temu, Blondas napisał: Daniel, fajne zestawienie kolorów i faktur, ale marynarka raczej mała, za wąska i krótka (chyba). Dodałbym tylko, że wygląda na za małą o dwa rozmiary. Podejrzewam, że mocno deformuje proporcje sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 U mnie dziś tak. niby len, sztruks i wełna nie grają w tej samej drużynie, ale przy fakturze a'la "wór pokutny" len wydaje się zaskakująco ciężki 😉 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 15 minut temu, O.v.K. napisał: niby len, sztruks i wełna nie grają w tej samej drużynie (...) Oj, trochę nie grają. Nie widać jak gruby jest sztruks spodni, ale na pewno wełniana kamizelka nieco "zgrzyta" z lnem marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 17 minut temu, kolekcjoner21 napisał: Oj, trochę nie grają. Nie widać jak gruby jest sztruks spodni, ale na pewno wełniana kamizelka nieco "zgrzyta" z lnem marynarki. Wiem, zgadzam się... ale mimo to noszę ten zestaw z dużą przyjemnością 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 17 minut temu, kolekcjoner21 napisał: Oj, trochę nie grają. Nie widać jak gruby jest sztruks spodni, ale na pewno wełniana kamizelka nieco "zgrzyta" z lnem marynarki. Wiem, zgadzam się... ale mimo to noszę ten zestaw z dużą przyjemnością 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply x2 * Poszetka x2 * Shoepassion 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslav Napisano 23 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2017 Co prawda nie dziś, a w zeszłą niedzielę. Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2017 "A mnie jest szkoda lata...", więc katuję te lniane wdzianka. Jesienna narzuta (ciężka sprawa-, krata z kratą, ale innego się jak na razie nie dorobiłem) okazała się dziś niezbędna i czapka również. Czapka to len z bawełną, więc taka z pogranicza: 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 24 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 W żółtych promieniach liści... 6 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 marynarka: Vistula koszula: Miler Menswear krawat: Embassy of Elegance poszetka: Poszetka.com 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 25 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Dzisiaj jak rzadko kiedy w pełnym garniturze, VistulaCTKrawat no namePoszetka to polski producent piodawButy Berwick 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 25 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Marynarka: sartoria mariana Koszula: Camiceria Olga Krawat: SuSu Poszetka: poszetka.com But w butonierce: But w Butonierce. 12 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 25 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 Marynarka, koszula i spodnie: Atelier Zabłotny MTM Buty: Loake 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 W dniu 23.09.2017 o 13:30, Grzeslav napisał: Co prawda nie dziś, a w zeszłą niedzielę. Enjoy Fajną koronę dobrałeś do żupana 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 26 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Len gra jeszcze pierwsze skrzypce, ale już niedługo... 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Nowy challis 5 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, poszetka.com napisał: Nowy challis Fajny; będzie preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Ja dzisiaj już z szalikiem, trochę rano chłodnawo. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi