Blondas Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Za dużo się tu dzieje, prążki koszuli źle grają z garniturem, łatwiej dobrać gładką koszulę, albo wzór o innym kalibrze. Kolorystyka to zupełnie nie moja bajka, jeżeli są takie intensywne te kolory, to wg mnie wygląda to źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 30 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Dzisiaj garnitur Lazar MTM rodem z Rybnika. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emis92 Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Godzinę temu, Blondas napisał: Za dużo się tu dzieje, prążki koszuli źle grają z garniturem, łatwiej dobrać gładką koszulę, albo wzór o innym kalibrze. Kolorystyka to zupełnie nie moja bajka, jeżeli są takie intensywne te kolory, to wg mnie wygląda to źle. Dzięki, poprawi się 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Poszetka * Miler Menswear * Berwick 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2017 Lniana marynarka, spodnie, koszula, poszetka + szantung 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 50groszy Napisano 2 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 Sobota wesele siostry Yanko Suitsupply Poszetka Osovski Albert Thurston Kapelusz kuzyna xd Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2017 Zdjęcie o dużym zasobie ekspresji, ale chyba jednak nie do tego działu. Bardzo zabawne, gdzie te Yanko trafiły. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 Monki na wesele? Jestem początkujący, ale czy to nie "underdress"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 26 minut temu, P.Pawel napisał: Monki na wesele? Jestem początkujący, ale czy to nie "underdress"? Liczyłem bardziej na uwagę gdzie mam marynarkę .. bo szelek nie powinno widać xd w dodatku z gołą babą.. Kapelusz też raczej nie pasuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 Wesele, szczególnie po oczepinach ma to do siebie, że często zapomina się o konwenansach a buty zakłada się jeszcze przed ślubem, planowo - stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 26 minut temu, P.Pawel napisał: Wesele, szczególnie po oczepinach ma to do siebie, że często zapomina się o konwenansach a buty zakłada się jeszcze przed ślubem, planowo - stąd moje pytanie. Nie trzymam się zasad . Dla mnie elegancko to znaczy nie według jakiś surowych zasad. Po prostu ma być wygodnie i ładnie. Na sztywną eleganckie przyjdzie czas. Na razie młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 6 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Przy niedzieli pod krawatem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Tia, w niedzielę krawat musowo... 😂 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 6 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Klubowo: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 @phantom marynarka w cenie składki członkowakiej? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Koledzy przy niedzieli elegancko, "pod krawatem" to ja się wyłamię, bo mam taką krnąbrną duszę : 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Shoepassion 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom marynarka w cenie składki członkowakiej? 😉 Nie żartuj, wszystko za swoje:-) To jest ta marynarka po przeróbce ramion i wkładu piersiowego (max. odchudzona), wymianie guzików i oczywiście dodaniu naszywki klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Przypomnij proszę, kto Ci to zrobił. 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 @phantom odpruj tę naszywkę i będzie pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 7 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 W sobotę byłem na weselu, pozwolę więc sobie na zaprezentowanie mojej propozycji stroju gościa weselnego. Co prawda trochę nudna bo bez modnych brązowych butów z klamerkami, kolorowych szelek z gołą panią, wesołych skarpet czy poszetek... No ale może komuś się spodoba... 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Przypomnij proszę, kto Ci to zrobił. 🙏 Oryginalnie p. Baś, przeróbka strykowska krawcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: W sobotę byłem na weselu, pozwolę więc sobie na zaprezentowanie mojej propozycji stroju gościa weselnego. Co prawda trochę nudna bo bez modnych brązowych butów z klamerkami, kolorowych szelek z gołą panią, wesołych skarpet czy poszetek... No ale może komuś się spodoba... Na przykład mnie, a skąd koszula ?, krawat to chyba EoE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 3 minuty temu, astaroth napisał: Na przykład mnie, a skąd koszula ?, krawat to chyba EoE Koszula i garnitur to MTM od E. Berg. Jeżeli chodzi o krawat - zgadza się, to EoE, bespoke 6 fold. Poszetka to irlandzki len z Allegro, a buty Vass na kopycie U. Prosiłbym o nie cytowanie zdjęć - bardzo psuje to czytelność tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi